clariti® multifocal kontaktne leče

Če ste starejši od 40 let, opažate spremembe pri vidu na bližino, na primer manj oster vid, ko berete od blizu, in iščete cenovno ugodne kontaktne leče, ki bodo poskrbele za dobro počutje vaše denarnice in vaših oči, potem izberite multifokalne kontaktne leče CooperVision® clariti® multifocal. Leče podpirajo vaše zdravje z vgrajeno UV-zaščito* in mehkim silikonskim hidrogelnim materialom, ki dovaja 100 % kisika, potrebnega vašim očem†1 Kontaktne leče clariti® multifocal so oblikovane tako, da vidite jasno na blizu in na daleč ter zagotavljajo udobno izkušnjo nošenja leč po ceni, ki vam pričara  nasmeh.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Zasnovane so tako, da vam pomagajo jasno videti blizu in daleč.

Mehak silikonski hidrogel z visoko zračnostjo pomaga ohraniti vaše oči zdrave.‡1

Tehnologija WetLoc® Technology in visoka vsebnost vode pomagata ohranjati kontaktne leče vlažne in podpirata izjemno udobje uporabnikov skozi ves dan.

UV-blokator pomaga zaščititi vaše oči pred prenosom ultravijoličnih žarkov in pripomore k zdravju vaših oči.*

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Multifokalne kontaktne leče
Kaj je presbiopija?

* Opozorilo: Kontaktne leče, ki vpijajo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.
Med vsakodnevno uporabo.
Z višjo preskrbo s kisikom kot jo ima hidrogelni material, kontaktne leče SiHy zmanjšajo ali odpravijo zaplete, povezane s hipoksijo, med vsakodnevnim nošenjem leč.

Viri:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005; 82(6): 467–472.