Silikonski hidrogel, mesečne kontaktne leče za presbiopijo

Na kratko
  • Posebej zasnovane za uporabnike kontaktnih leč s presbiopijo, zaradi katere postaja branje drobnega tiska vedno težje.
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*

Jasen vid z zdravju prijaznimi lastnostmi silikonskega hidrogela

Zahvaljujoč multifokalnim lečam CooperVision clariti® multifocal lahko uživate v zdravem in udobnem nošenju leč in jasnosti vida od blizu, daleč in s srednje razdalje.

Multifokalne kontaktne leče clariti so izdelane iz zdravju najbolj prijaznega materiala (silikonskega hidrogela), ki omogoča prehajanje kisika do oči, zaradi česar ostanejo jasne, bele in zdrave. Zdravju prijazne lastnosti silikonskega hidrogela omogočajo, da lahko multifokalne leče clariti nosite od jutra do večera, kar ustreza predvsem zahtevam sodobnega načina življenja.

Leče vsebujejo tudi filter žarkov UVA in UVB*, ki pomaga zaščititi vaše oči pred škodljivimi vplivi ultravijoličnih žarkov.

Zasnovane za udobje

Zahvaljujoč tehnologiji Advanced Edge Technology™ imajo multifokalne kontaktne leče clariti rob, ki je izjemno tanek, zaradi česar skoraj ne opazimo, da jih nosimo, obenem pa izboljšuje udobje.

Povprašajte svojega očesnega strokovnjaka o zdravju prijaznih lastnostih in korekciji vida z mesečnimi multifokalnimi kontaktnimi lečami clariti iz silikonskega hidrogela.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.