O družbi CooperVision
Svetu prinašamo boljši vid

Predanost. Strokovno znanje. Vodstvo.

Družba CooperVision je zavezana k temu, da ljudem po vsem svetu vsak dan pomaga bolje videti. Družba CooperVision z znanstvenimi in tehnološkimi inovacijami, operativno odličnostjo in tesnimi delovnimi odnosi z našimi strankami, očesnimi strokovnjaki, pomaga do boljšega vida milijonom uporabnikov in je postalo zaupanja vredno vodilno podjetje v panogi kontaktnih leč...

 

Izdelava najširše palete mehkih kontaktnih leč.*

 

Na voljo v več kot 130 državah2

Vsako leto ustvarimo na milijarde kontaktnih leč1

Hitreje rastemo kot skupno tržišče mehkih kontaktnih leč†1

 

Od naše prelomne uvedbe kontaktnih leč, za katere je bilo dokazano, da upočasnjujejo napredovanje miopije pri otrocih‡§3 do zasnove kontaktnih leč Digital Zone Optics®, ki so bile razvite za potrebe uporabnikov kontaktnih leč z digitalnim življenjskim slogom; do naše prve obsežne družine 1-dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela, CooperVision ves čas ponuja nove možnosti kontaktnih leč in prinaša prednosti za uporabnike.

Druge pomembne informacije:

* Na osnovi predpisanih kombinacij  (za sferične leče, cilinder, os in dodatek za bližinon), za vse mehke kontaktne leče, sferične, torične in multifokalne (vključno z prilagojeno izdelanimi lečami) iz silikonskega hidrogela in hidrogela štirih glavnih proizvajalcev. Vključuje 1-dnevne, 2-tedenske in mesečne kontaktne leče. Kozmetične in fotokromatske kontaktne leče niso vključene. Več različic osnovne krivulje niso vključene.
† Kombinacija tržnih raziskav v letih 2013–2018 na podlagi prihodka od globalne prodaje in notranjih ocen.
‡ V primerjavi z enodnevnimi lečami z enotnim vidnim poljem v triletnem obdobju.
§ Izdelek ni na voljo na vseh tržiščih.

Viri:
1 CVI data on file, 2019.
2 CVI data on file, 2020.
3 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.