Vsebino tega spletnega mesta urejajo samo v ZDA veljavni zakoni in vladni predpisi. Oglejte si naš pravilnik o varovanju zasebnosti. Z brskanjem po tem spletnem mestu se strinjate z uporabo omenjenih zakonov in predpisov ter z našim pravilnikom o varovanju zasebnosti. Vašo uporabo informacij na tem spletnem mestu urejajo pogoji našega Pravnega obvestila. Če želite stopiti v stik z nami, kliknite na razdelek »Stik z nami« ali pa uporabite funkcijo komentiranja, ki je na voljo na koncu vsake objave.

PRAVILNIK O VAROVANJU ZASEBNOSTI:

To spletno mesto je v lasti podjetja CooperVision, Inc. Ta pravilnik o varovanju zasebnosti je oblikovan, da vas seznani z našimi praksami v zvezi z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem informacij, ki jih lahko posredujete prek tega spletnega mesta. Preberite si celoten Pravilnik o varovanju zasebnosti, preden pričnete z brskanjem po spletnem mestu ali posredujete informacij prek tega spletnega mesta.

Vaše soglasje

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate s pogoji našega Pravilnika o varovanju zasebnosti. Z vsakim posredovanjem informacij prek tega spletnega mesta soglašate z zbiranjem, uporabo in razkrivanjem posredovanih informacij skladno z našim Pravilnikom o varovanju zasebnosti.

O otrocih

To spletno mesto ni namenjeno otrokom, mlajšim od 13 let. Prek tega spletnega mesta ne bomo zavedno zbirali osebnih podatkov obiskovalcev, ki so mlajši od navedene starosti.

Informacije, ki nam jih posredujete

To spletno mesto lahko od vas zahteva, da nam posredujete osebne podatke, če boste na naši strani želeli objaviti komentar, opraviti nakup blaga ali zahtevali podporo strankam.

Pasivno zbiranje podatkov

Med brskanjem po tem spletnem mestu lahko pride do pasivnega zbiranja nekaterih anonimnih informacij (to pomeni, ne da bi vi aktivno posredovali informacije) s pomočjo različnih tehnologij, kot so piškotki, spletne oznake ali spletni svetilniki, ali do zbiranja navigacijskih podatkov (dnevniške datoteke, dnevniki strežnika, dnevniki klikanja). Vaš spletni brskalnik na to spletno mesto samodejno prenese nekatere anonimne informacije, kot so naslov spletne strani, s katere ste prišli, naslov internetnega protokola (IP) in različica brskalnika, ki je trenutno nameščena na vašem računalniku. Svoj brskalnik lahko nastavite, da vas obvešča o poslanih piškotkih ali da popolnoma zavrnete pošiljanje piškotkov, toda lahko se zgodi, da nekatere funkcije tega spletnega mesta ne bodo delovale brez odobritve
piškotkov.

To spletno mesto lahko uporabi pasivno zbrane anonimne informacije za zagotavljanje boljših storitev za obiskovalce spletnega mesta, prilagoditev spletnega mesta na podlagi vaših preferenc, zbiranje in analizo podatkov in trendov ter za izboljšavo spletnega mesta za vašo uporabo.