Poišči specialista za oči v svoji bližini

Najdite oftalmologa v svoji bližini

Vas zanima, kako najti optometrista v vašem mestu? Če iščete oftalmologa – pa naj bo to v New Yorku ali na Novi Zelandiji – imamo za vas nekaj uporabnih nasvetov.

Razmislite o vaših potrebah na področju očesne nege

Če imate otroke, je morda bolje, da poiščete očesno ordinacijo, kjer bodo lahko poskrbeli za očesno nego vseh družinskih članov. Tako bodo stvari morda za vse malce bolj prikladne. Poleg tega razmislite o tem, koliko je ordinacija oddaljena od vas in kako bi obisk ordinacije lahko vplival na vaš izostanek z delovnega mesta ali šole.

Pred obiskom očesne ordinacije se naročite za termin

Pred klicem imejte pripravljene določene osebne podatke, kot je na primer številka vaše zavarovalne police. Če imate kakršna koli vprašanja, jih mirne volje zastavite. Kako dolgo se že ukvarjate z očesno nego? Kakšni so vaši odpiralni časi? Imate spletno stran? Je vaša ordinacija otrokom prijazna? Vprašajte vse, kar vas zanima, da bo vaš obisk prijeten in produktiven.

Vprašajte svoje prijatelje o oftalmologih, ki jih sami obiskujejo

Povprašajte v svojem krogu prijateljev ali na svojem najljubšem družbenem omrežju. Ali je ta optometrist upošteval vaše potrebe? Ali ima ta optik priročen delovni čas? Postavite vprašanja o vseh stvareh, ki se vam zdijo pomembne.