Kontaktne leče vrhunske kakovosti za korekcijo astigmatizma.

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Optimizirane za korekcijo astigmatizma
  • Leče ostanejo navlažene in udobne
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Optimizirane prav za paciente z astigmatizmom

Če imate astigmatizem, je lahko vaš vid zamegljen ali popačen, če gledate na predmete od blizu ali od daleč. Torične kontaktne leče CooperVision® Biofinity® lahko pomagajo odpraviti to motnjo vida in obenem zagotavljajo najvišjo raven udobja.

Torične kontaktne leče Biofinity odlikuje optimizirana geometrija leč. Gre za večplastno zasnovo, ki zagotavlja stabilnost, natančnost in udobje vaših kontaktnih leč. Uživali boste lahko v jasnosti vida – od blizu in od daleč – ki ustreza vašim edinstvenim potrebam.

Bolj zdrava izkušnja nošenja kontaktnih leč

Zahvaljujoč naši edinstveni tehnologiji Aquaform® torične kontaktne leče Biofinity prepuščajo skozi lečo dovolj kisika in tako omogočajo »dihanje« vaših oči. Njihova naravna sposobnost vlaženja pa se ne zmanjšuje. Uživali boste v odličnem vidu z mehkimi in udobnimi lečami, ki poskrbijo za zdravje vaših oči.

Če vas zanima optimiziran način korekcije astigmatizma z vrhunskim udobjem za dolgotrajno nošenje leč, se pri svojem očesnem strokovnjaku pozanimajte o toričnih kontaktnih lečah Biofinity.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Astigmatizem: astigmatizem je očesna motnja, ki je posledica nepravilne ukrivljenosti roženice ali očesne leče, zaradi česar je vid zamegljen ali zabrisan.

Menjava leč

Mesečno. Kontaktne leče je treba vsak mesec zavreči in zamenjati z novimi.

UV-zaščita

Ne, te leče ne zagotavljajo UV-zaščite. Če želite kontaktne leče z UV-zaščito, si oglejte naše kontaktne leče družine Avaira.

Sposobnost vlaženja

Tehnologija Aquaform® zagotavlja naravno sposobnost vlaženja z vezavo vode na lečo in brez potrebe po dodatni površinski obdelavi leče ali uporabi dodatnih vlažilnih sredstev.

Število leč v škatli

3. Vsaka škatla vsebuje 3 leče.

Navodila za paciente

Oglejte si razdelek na spletni strani Navodila za paciente. Ta stran vsebuje pomembne informacije in navodila. Pozorno preberite navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.