MyDay® toric

Od svojih toričnih kontaktnih leč zahtevajte več: Poleg čistega in jasnega vida zahtevajte še izjemno udobje, ki vam pomaga ostati na vrhu v vašem visoko intenzivnem življenjskem slogu. Dnevne torične kontaktne leče za enkratno uporabo MyDay® podjetja CooperVision, vodilnega proizvajalca toričnih kontaktnih leč na svetu, imajo iste značilnosti kot torične leče Biofinity®. So tudi del družine MyDay za vsakodnevno enkratno uporabo: Naše najmehkejše kontaktne leče iz silikonskega hidrogela doslej* in prve 1 Day 1-dnevne kontaktne leče na svetu s tehnologijoCooperVision® Aquafor®, da bodo vaše oči ves dan videti jasne in bele ter se počutile udobno. Z dnevnimi toričnimi kontaktnimi lečami za enkratno uporabo MyDay boste pripravljeni na zmage.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Odlična korekcija vida ter dokazano stabilno in udobno prileganje, če imate astigmatizem. Torične kontaktne leče Coopervision® so plod našega strokovnega znanja na področju toričnih leč z optimizirano geometrijo Optimized Toric Lens Geometry™

Dolgotrajno udobje: napredna tehnologija Aquaform® Technologyv notranjosti zadrži vodo, tako da lahko uživate v neverjetno dolgotrajnem udobju.

Visoka zračnost: silikonsko hidrogelni material omogoča 100 % potrebnega kisika, ki pride do oči1 in jih tako ohrani čiste in bele.**

UV-blokator pomaga zaščititi vaše oči pred ultravijoličnimi žarki in pripomore k zdravju vaših oči.

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Kaj je astigmatizem?
Torične kontaktne leče: kaj morate vedeti

* V primerjavi z ostalimi 1-dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela CooperVision® 1 day. Arhivski podatki.

**Velika prepustnost kisika omogoča čiste, bele oči.

Opozorilo: Kontaktne leče, ki zadržujejo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.

* V primerjavi z ostalimi 1-dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela CooperVision® 1 day. Arhivski podatki.

Viri:

Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005; 82(6): 467–472.