Vse izjemne koristi kontaktnih leč Avaira® in več.

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Iz silikonskega hidrogela
  • Mehke in prožne – primerne za različne potrebe
  • Višja vsebnost vode, ki omogoča naravno sposobnost vlaženja
  • UV-zaščita1

Dolgotrajna navlaženost in UV-zaščita* – popolne za vsakodnevno uporabo

Zdaj lahko uživate v nošenju kontaktnih leč iz zdravju najbolj prijaznega materiala po ugodni ceni. Kontaktne leče CooperVision Avaira® Vitality™ ponujajo vse prednosti silikonskega hidrogela z večjo vsebnostjo vode. Višja vsebnost vode pomeni naravno sposobnost vlaženja, torej manj verjetnosti, da bi potrebovali dodatne vlažilne kapljice. Kot dodatno prednost pa nudijo zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki, zahvaljujoč UV-zaščiti razreda 1.(2)

Visoka učinkovitost. Izjemno udobje.

Kontaktne leče Avaira Vitality so izdelane z uporabo inovativne tehnologije materialov, ki zagotavljajo zračnost in naravno navlaženost vaših oči. Uživate lahko v trajnem udobju skozi ves dan – in skozi celotno življenjsko dobo leče. Kontaktne leče Avaira Vitality vam nudijo svobodo, ki ste si jo vedno želeli. Ne glede na to, ali ste kratkovidni, daljnovidni ali če potrebujete leče za korekcijo astigmatizma.​

Povprašajte o kontaktnih lečah Avaira Vitality™.

Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom, ki vam bo svetoval, katere kontaktne leče Avaira so najprimernejše za vas.

(1) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(3) Anketa med uporabniki kontaktnih leč Avaira v ZDA iz leta 2012