Mehke kontaktne leče vrhunske kakovosti. Kontaktne leče višjega razreda za udobje ob dolgotrajnem nošenju leč.

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Leče ostanejo navlažene in udobne
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Neverjetno udobje, neverjetna jasnost vida.

Potrebujete korekcijo kratkovidnosti ali daljnovidnosti. Pri tem si želite kontaktnih leč, ki vam zagotavljajo celodnevno udobje – od prve jutranje kave do zadnje pijače s prijatelji ob polnoči.

Predstavljamo vam kontaktne leče CooperVision® Biofinity®, kontaktne leče iz silikonskega hidrogela, ki ne bodo upočasnile vaših natrpanih dni. Kontaktne leče Biofinity vam nudijo vrhunsko raven udobja, ki si jo želite.

Bolj zdrava izkušnja nošenja kontaktnih leč

Zahvaljujoč naši edinstveni tehnologiji Aquaform® kontaktne leče Biofinity prepuščajo skozi lečo dovolj kisika in tako omogočajo »dihanje« vaših oči. Njihova naravna sposobnost vlaženja pa se ne zmanjšuje. Uživali boste v odličnem vidu z mehkimi in udobnimi lečami, ki poskrbijo za zdravje vaših oči.

Ne zadovoljite se s povprečnimi kontaktnimi lečami. Zahtevajte udobje kontaktnih leč Biofinity. Posvetujte se s svojim očesnim strokovnjakom o kontaktnih lečah Biofinity za dolgotrajno nošenje.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Kratkovidnost in daljnovidnost: pri kratkovidnosti predmete od blizu vidimo jasno, predmete, ki so bolj oddaljeni, pa vidimo zamegljene; pri daljnovidnosti pa je ravno obratno – bolj oddaljene predmete običajno vidimo jasno, tiste, ki so bližje, pa zamegljeno.

Menjava leč

Mesečno. Kontaktne leče je treba vsak mesec zavreči in zamenjati z novimi.

UV-zaščita

Ne, te leče ne zagotavljajo UV-zaščite. Če želite kontaktne leče z UV-zaščito, si oglejte naše kontaktne leče družine Avaira.

Sposobnost vlaženja

Tehnologija Aquaform® zagotavlja naravno sposobnost vlaženja z vezavo vode na lečo in brez potrebe po dodatni površinski obdelavi leče ali uporabi dodatnih vlažilnih sredstev.

Število leč v škatli

3. Vsaka škatla vsebuje 3 leče.

Navodila za paciente

Oglejte si razdelek na spletni strani Navodila za paciente. Ta stran vsebuje pomembne informacije in navodila. Pozorno preberite navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.