Kontaktne leče, zasnovane za vaše digitalno življenje.

Na kratko
  • Revolucija na področju tehnologije kontaktnih leč.
  • Zasnova leč Digital Zone Optics™ pomaga pri utrujenosti oči zaradi osredotočanja na digitalne naprave od blizu.
  • Pomaga izostriti vid z manj napora pri stalnem preklapljanju pogleda na zaslon in stran od njega.
  • S pomočjo tehnologije Aquaform® se voda veže na celotno površino leče in tako pomaga zadrževati vlago – naravna sposobnost vlaženja, ki pomaga preprečevati suhost vaših oči.
  • Odlična zračnost v kombinaciji z visoko vsebnostjo vlage zagotavlja udobje in poskrbi, da so vaše oči jasne, bele in zdrave.
  • Mesečne kontaktne leče za dnevno ali neprekinjeno nošenje.

Delo pred zaslonom je lahko zelo naporno za oči

Zjutraj se zbudite. Preverite e-pošto. Greste na delo. Preverite Snapchat in Instagram. Ponovno preverite e-pošto. Greste na delovni sestanek. Ponovno preverite e-pošto. Zaključite projekt. Greste v fitnes. Preverite Snapchat. Preverite Instagram. Pošljete sporočilo prijateljem za večerjo. Si ogledate film. Pošljete še nekaj sporočil.

Zveni znano?

Uporaba digitalnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki in osebni računalniki, je postala neločljiv del našega življenja, vendar pa lahko terja svoj davek. Celodnevno preklapljanje med delom pred zaslonom in normalnim pogoji gledanja lahko pomeni preobremenitev za vaše oči – in povzroči utrujenost, suhost in rdečino.

Toda zdaj so vam na voljo kontaktne leče, ki ustrezajo vašemu razgibanemu načinu življenja: kontaktne leče Biofinity Energys – edine kontaktne leče s posebno zasnovo Digital Zone Optics™.

Devet od 10 ljudi, ki uporabljajo digitalne naprave*, je poročalo o izboljšanju počutja njihovih oči ob uporabi kontaktnih leč Biofinity Energys.**

Kontaktne leče Biofinity Energys – zasnovane za vaše digitalno življenje

Kontaktne leče Biofinity Energys – edinstvena optična zasnova in material sta posebej prilagojena za sodoben življenjski slog v današnjem digitalnem svetu. Skupni učinek teh dveh novosti pomaga pri utrujenosti in suhosti oči, ki se lahko pojavita zaradi prekomerne uporabe digitalnih naprav.

Zasnova leč Digital Zone Optics – izboljšana optika, ki zmanjšuje utrujenost oči zaradi osredotočanja na digitalne naprave od blizu ter nato preklapljanja na običajne pogoje gledanja in nazaj.

Tehnologija Aquaform® zadržuje vlago v leči in jo ohranja mehko za bolj udobno izkušnjo nošenja. Ta naravna sposobnost vlaženja lajša suhost oči, tudi ob zmanjšanem mežikanju, kot na primer med gledanjem na digitalni zaslon.

Osem od 10 ljudi, ki so imeli težave z utrujenimi očmi*, je po uporabi kontaktnih leč Biofinity Energys poročalo o zmanjšani utrujenosti.**

* Pacienti, ki uporabljajo digitalne naprave vsaj štiri ure na dan in vsaj pet dni na teden ter vsaj enkrat tedensko opažajo simptome utrujenosti oči.

** Po enem tednu nošenja. Arhivski podatki.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.