Inovativna tehnologija za boljšo uporabniško izkušnjo

Uporabniki kontaktnih leč le redko razmišljajo o tem, kako delujejo njihove kontaktne leče. Ko dovršena tehnologija deluje natanko tako, kot mora, je to preprosto in samoumevno. V družbi CooperVision smo ponosni na inovativno znanost in inženirstvo, ki sta del snovanja in izdelave resnično izjemnih kontaktnih leč.

V naših raziskovalnih in razvojnih laboratorijih strokovnjaki s področja fizike vida, kemije optičnega okolja in znanosti o materialih sodelujejo pri uvajanju pomembnih inovacij za kontaktne leče — in velikih prednostih za uporabnike kontaktnih leč.

Naše vodilne inovacije vključujejo...

Vrhunske kontaktne leče za celodnevno udobje in naravno vlažnost z zdravim* silikonskim hidrogelnim materialom za kontaktne leče s tehnologijo Aquaform® naših vrhunskih kontaktnih leč.

Kontaktne leče so uresničljiva možnost za milijone ljudi z astigmatizmom zaradi svoje predvidljive usmerjenosti in odlične stabilnosti v očeh, ki jo omogoča optimizirana geometrija CooperVision® Optimized Toric Lens Geometry™.

Pomoč uporabnikom kontaktnih leč z digitalnim življenjskim slogom z revolucionarno zasnovo leče CooperVision® Digital Zone Optics®.

Znižanje hitrosti napredovanja miopije pri otrocih z 1-dnevnimi kontaktnimi lečami CooperVision MiSight® 1 day s tehnologijo ActivControl® Technology.†‡1

Še naprej vsak dan razvijamo nove tehnologije, ki bodo pomagale izboljšati izkušnjo uporabe kontaktnih leč in uporabnikom po vsem svetu prinesle nove prednosti.

Med blagovne znamke CooperVision spadajo družine kontaktnih leč MyDay® daily disposable, Biofinity®, clariti® 1 day in Avaira Vitality™, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo potrebe različnih uporabnikov. Če želite izvedeti, katere kontaktne leče CooperVision so najbolj primerne za vaše potrebe dobrega vida in življenjskega sloga, izpolnite vprašalnik za izbiro leč.

* Z višjo stopnjo kisika za vsakodnevno uporabo, hidrogelni materiali zmanjšajo ali odpravijo zaplete, povezane s hipoksijo.
V primerjavi z enodnevnimi lečami z enotnim vidnim poljem v triletnem obdobju.
Izdelek ni na voljo na vseh tržiščih.

Viri:
1 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.