MyDay®

Od svojih kontaktnih leč zahtevajte več: Poleg čistega in jasnega vida zahtevajte še izjemno udobje, ki vam pomaga ostati na vrhu v vašem visoko intenzivnem življenjskem slogu. MyDay® kontaktne leče za enkratno uporabo podjetja CooperVision so naše najmehkejše leče iz silikonskega hidrogela do sedaj.*  So tudi prve 1-dnevne kontaktne leče na svetu s tehnologijo CooperVision® Aquaform®, ki vaše oči pomaga ohraniti čiste in bele s celodnevnim občutkom udobja. Z dnevnimi kontaktnimi lečami za enkratno uporabo MyDay boste pripravljeni na zmage.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Dolgotrajno udobje: Tehnologija Aquaform® v notranjosti zadrži vodo, tako da lahko uživate v neverjetno dolgotrajnem udobju.

Odlična korekcija vida: jasen vid, ne glede na to ali ste kratkovidni ali daljnovidni, s sistemom Aberration Neutralising System™

Visoka zračnost: mehka kontaktna leča iz silikonskega hidrogela omogoča 100 % potrebnega kisika, ki pride do oči1 in jih tako ohrani čiste in bele.**

UV-blokator pomaga zaščititi vaše oči pred prenosom ultravijoličnih žarkov in pripomore k zdravju vaših oči.

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Dnevne kontaktne leče: ali so primerne za vas?
Silikonski hidrogeli: v čem je razlika?

* V primerjavi z ostalimi 1-dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela CooperVision® 1 day. Arhivski podatki.
** Velika prepustnost kisika omogoča čiste, bele oči.
† Opozorilo: Kontaktne leče, ki zadržujejo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.

Viri:  
1 Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005; 82(6): 467–472.