• Dnevne kontaktne leče CooperVision MyDay

Dnevne kontaktne leče, ki zagotavljajo neprekosljivo udobje za današnji hektični življenjski slog.

Na kratko
  • Korekcija kratkovidnosti in daljnovidnosti
  • Odlikuje jih uporaba kemijske tehnologije Smart Silicone™, revolucionarnega preboja na področju kemije kontaktnih leč, ki zagotavlja prednosti kontaktnih leč MyDay®
  • Priročno dnevno menjavanje
  • Vgrajena UV-zaščita** filtrira 85 % UVA- in 96 % UVB-žarkov ter pomaga spodbujati dolgotrajno zdravje oči

Visoko zmogljive leče, ki ostanejo v koraku z vami skozi ves dan.

Dnevne kontaktne leče MyDay® so zasnovane, da ostanejo v koraku z vami skozi celoten natrpan dan in vam nudijo neprekosljivo udobje, izjemno korekcijo vida in s tem bolj zdravo* izkušnjo nošenja kontaktnih leč – ves dan, vsak dan.
Vse, kar potrebujete, za izjemno celodnevno izkušnjo nošenja kontaktnih leč:
 

Neprekosljivo udobje 

Kontaktne leče MyDay® so izdelane z uporabo kemijske tehnologije Smart Silicone™ in predstavljajo naše najmehkejše leče, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje – ves dan, vsak dan.

Jasne, bele oči

Kontaktne leče MyDay® so izdelane z uporabo kemijske tehnologije Smart Silicone™ – izjemno zračen material, ki omogoča, da oko doseže več kisika, in tako poskrbi za bolj jasne, bele oči.†

UV-zaščita

Nudijo zaščito pred škodljivimi žarki UVA in UVB.**

Kako se kemijska tehnologija Smart Silicone™ razlikuje od ostalih

Kemijska tehnologija Smart Silicone™ zagotavlja učinkovitejši dotok kisika do oči kot druge blagovne znamke dnevnih kontaktnih leč, in hkrati za to uporablja manjšo količino silikona††. 

To je pomembno, saj je zaradi manjše količine silikona v leči na voljo več prostora za vgrajene kanale vlage in hidrofilni material, ki ohranja občutek navlaženosti vaših oči. Zahvaljujoč manjši količini silikona so leče MyDay® naše najmehkejše dnevne kontaktne leče iz silikonskega hidrogela††, kljub temu pa jih lahko preprosto vstavimo in odstranimo iz očesa.

Napredna zasnova leč z gladko površino leče in zaobljenimi robovi poskrbi za dodatno izboljšanje udobja leč MyDay®. Takšna zasnova zagotavlja bolj naraven občutek, saj vaše veke z lahkoto drsijo čez površino leče.

Posvetujte se s svojim očesnim strokovnjakom o neprekosljivem udobju leč MyDay® še danes.

† Visoka prepustnost kisika pripomore k bolj jasnim, belim očem. Arhivski podatki podjetja CooperVision iz leta 2014.
†† Arhivski podatki
*Silikonski hidrogel je zdravju najbolj prijazen material za izdelavo mehkih kontaktnih leč. Leče iz silikonskega hidrogela zaradi večje prepustnosti kisika kot hidrogelni materiali zmanjšujejo ali odpravljajo znake in simptome hipoksije med nošenjem leč.
**Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Kratkovidnost in daljnovidnost: pri kratkovidnosti predmete od blizu vidimo jasno, predmete, ki so bolj oddaljeni, pa vidimo zamegljene; pri daljnovidnosti pa je ravno obratno – bolj oddaljene predmete običajno vidimo jasno, tiste, ki so bližje, pa zamegljeno.

Menjava leč

Dnevno. Kontaktne leče je treba vsak dan zavreči in zamenjati z novimi.