Odpravite presbiopijo na bolj zdrav(1) način z dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela.

Na kratko
  • Priročno dnevno menjavanje
  • Zdravju prijazne lastnosti leč iz silikonskega hidrogela
  • Korekcija presbiopije – jasen pogled od blizu, daleč in s srednje razdalje
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB(2)

Edine tovrstne leče za korekcijo presbiopije

Z dnevnimi multifokalnimi kontaktnimi lečami clariti® 1 day multifocal boste lahko v eni leči uživali v vseh prednostih dnevnih kontaktnih leč in zdravju prijaznih lastnostih silikonskega hidrogela. To so edine dnevne kontaktne leče iz silikonskega hidrogela za korekcijo presbiopije, ki so na voljo na trgu.
 
Leče iz silikonskega hidrogela do roženice prepuščajo več kisika kot leče iz navadnega hidrogela. To je pomembno, saj je leča tako bolj »zračna«, oči pa so posledično bolj bele, svetle in zdrave(1).

Odlično celodnevno udobje, na katerega se lahko zanesete

Poleg zdravju prijaznih lastnosti silikonskega hidrogela se osredotočamo tudi na udobje. Iz tega razloga so dnevne multifokalne kontaktne leče clariti 1 day multifocal izdelane s pomočjo edinstvene tehnologije WetLoc™. S postopkom WetLoc se ustvari leča, ki naravno privlači in veže molekule vode na površino leče ter tako zagotavlja navlaženost vaših oči in udobje, ki traja ves dan.
 
Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom o zdravju prijaznih lastnostih in priročni dnevni uporabi dnevnih multifokalnih kontaktnih leč clariti 1 day multifocal, edinih dnevnih kontaktnih leč za korekcijo presbiopije iz silikonskega hidrogela. 

(1) Arhivski podatki; dnevne kontaktne leče clariti® 1 day zagotavljajo bolj bele oči kot dnevne kontaktne leče 1-DAY ACUVUE® MOIST®.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.