clariti® 1 day multifocal kontaktne leče

Če ste zdravstveno ozaveščeni, imate več kot 40 let in opažate spremembe pri vidu na bližino, na primer manj oster vid, ko berete od blizu, potem so tu za vas 1-dnevne multifokalne kontaktne leče Clariti® 1 day podjetja CooperVision®. Te cenovno ugodne,visoko zmogljive leče vam bodo zagotavljale dober občutek glede vašega proračuna in oči.

Z 1-dnevnimi multifokalnimi kontaktnimi lečami clariti® 1 day multifocal ste lahko prepričani, da je za zdravje vaših oči poskrbljeno, saj vsakodnevno zamenjate leče z vgrajenim UV-blokatorjem,* izdelane iz zdravega materiala, ki zagotavlja 100 % kisika, potrebnega vašim očem.†‡1 Z nošenjem 1-dnevnih multifokalnih kontaktnih leč clariti® 1 day, boste uživali v zelo dobrem vidu2 in udobni izkušnji nošenja leč — in vse to za ceno, ki vam bo na obraz prinesla nasmeh.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Multifokalna zasnova CooperVision® omogoča zelo dober vid na vseh razdaljah.2

Leča iz mehkega silikonskega hidrogela z visoko zračnostjo vam pomaga ohraniti zdrave in bele oči.‡1

UV-blokator pomaga zaščititi vaše oči pred prenosom ultravijoličnih žarkov in pripomore k zdravju vaših oči.*

Tehnologija WetLoc® in visoka vsebnost vode pomagata ohranjati kontaktne leče vlažne, kar zagotavlja izjemno udobje uporabnikov skozi ves dan.

1-dnevne leče clariti® 1 day imajo vse prednosti silikonskega hidrogela za vsakodnevno enkratno uporabo, brez premijske cene.

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Multifokalne kontaktne leče
Dnevne kontaktne leče: ali so primerne za vas?

* Opozorilo: Kontaktne leče, ki vpijajo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.
Z vsakodnevno uporabo.
S prepustnostjo kisika, ki je večja od prepustnosti hidrogelnih materialov, kontaktne leče iz silikonskega hidrogela zmanjšajo ali odpravijo znake in simptome, povezane s hipoksijo med nošenjem leč.
† Na podlagi priporočene maloprodajne cene družbe CooperVision. Prodajna cena je vedno stvar prodajalca. Zgoraj navedeno ne vpliva na ceno, ki bi jo zaračunal prodajalec.

Viri:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005; 82(6): 467–472.
2 CVI data on file, 2019. Prospective, bilaterial, subject-masked dispensing study for 2-weeks DW with clariti 1 day multifocal. N=48 habitual soft MFCL wearers at 2 sites in North America.