Naša predanost dobremu počutju

CooperVision si prizadeva izboljšati življenja po vsem svetu. Ta predanost se začne s podpiranjem zdravja in dobrega počutja naših zaposlenih in skupnosti, v katerih živijo in delajo.

Podpora našim ljudem

Ponujamo stabilen globalni program dobrega počutja s številnimi dejavnostmi in programi, ki so organizirani lokalno na lokacijah po vsem svetu in imajo pomemben vpliv na naše ekipe. V družbi CooperVision imamo celovit pristop k dobremu počutju, naši zaposleni pa aktivno sodelujejo pri izvajanju tega dolgoročnega programa.

Zaposleni iz celotne družbe CooperVision so kot prostovoljci prvaki dobrega počutja. Vsak prvak je deležen usposabljanja in virov za pomoč pri izvedbi programa v lokalnem prostoru. Prvaki dobrega počutja so pomemben del aktivnosti za dobro počutje, saj organizirajo dogodke, kot so sejmi zdravja, hoja/tek z namenom, oddajo oblačil, fitnes aktivnosti, skrbijo za zdravo prehrano in za druge aktivnosti dobrega počutja na delovnem mestu.

Podpora našim skupnostim

V družbi CooperVision smo predani vračanju skupnostim, v katerih živimo in delamo. Sodelujemo z organizacijami, ki lokalno in globalno pomembno prispevajo k spremembam in si delijo našo predanost spodbujanju bolj zdravega življenja, skupnosti in okolja.

Svojim zaposlenim omogočamo, da aktivno sodelujejo v lokalnih, kulturnih, okoljskih in dobrodelnih projektih, ki so zanje še posebej pomembni: od čiščenja parkov in plaž, zbiranja oblačil in hrane ter skupnih voženj v šolo, do dogodkov za lokalne dobrodelne organizacije in na stotine drugih prizadevanj.

Raziskovalne in razvojne ekipe CooperVision v Kaliforniji so se povezale z lokalnimi neprofitnimi organizacijami Kids Against Hunger ter na območju Bay Area pripravili več kot 11.000 obrokov za lačne otroke.

Družba CooperVision France je sponzorirala tek barv, na katerem se je zbiral denar za združenje Adrien Association, ki pomaga pomoči potrebnim bolnim otrokom. Zbrana sredstva so bila porabljena za to, da so otroci preživeli zabaven dan v zabaviščnem parku v Parizu.

Vodstvena ekipa CooperVision na Japonskem je podprla združenje prostovoljcev Shanti Volunteer Association, ki je podarilo slikanice otrokom v begunskih taboriščih v sedmih azijskih državah.

Ekipa CooperVision iz Portorika je v partnerstvu s Scuba Dogs očistila lokalno plažo kot del mednarodnega čiščenja obale, tako da so pobirali smeti in odvržene predmete vzdolž obale.