Na zdrav(1) način do bolj belih in svetlejših oči pri kratkovidnosti ali daljnovidnosti.

Na kratko
  • Priročno dnevno menjavanje
  • Zdravju prijazne lastnosti leč iz silikonskega hidrogela
  • Korekcija kratkovidnosti in daljnovidnosti
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB(2)

Priročna uporaba dnevnih kontaktnih leč, zdravju prijazne lastnosti silikonskega hidrogela

Če vam ustreza priročnost uporabe dnevnih kontaktnih leč, potem so dnevne kontaktne leče clariti® 1 day odlična izbira – ne glede na to, ali ste nov uporabnik kontaktnih leč ali če trenutno uporabljate leče iz navadnega hidrogela in želite preiti na uporabo leč iz silikonskega hidrogela z zdravju prijaznimi lastnostmi.
 
Leče iz silikonskega hidrogela do roženice prepuščajo več kisika kot leče iz navadnega hidrogela. To je pomembno, saj je leča tako bolj »zračna«, oči pa so posledično bolj bele, svetle in zdrave(1).

Odlično celodnevno udobje, na katerega se lahko zanesete

Poleg zdravju prijaznih lastnosti silikonskega hidrogela se osredotočamo tudi na udobje. Iz tega razloga so dnevne kontaktne leče clariti 1 day izdelane s pomočjo edinstvene tehnologije WetLoc™. S postopkom WetLoc se ustvari leča, ki naravno privlači in veže molekule vode na površino leče ter tako zagotavlja navlaženost vaših oči in udobje, ki traja ves dan.
 
Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom o zdravju prijaznih lastnostih in priročni dnevni uporabi dnevnih kontaktnih leč clariti 1 day – odlična izbira za nove in obstoječe uporabnike kontaktnih leč.

(1) Arhivski podatki; dnevne kontaktne leče clariti 1 day zagotavljajo bolj bele oči kot dnevne kontaktne leče 1-DAY ACUVUE® MOIST®.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.