clariti® 1 day kontaktne leče

Če ste zdravstveno ozaveščeni in želite naročiti kontaktne leče, ki so cenovno ugodne, in želite hkrati poskrbeti za svoj proračun in za svoje oči, je tu družina 1-dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela clariti® 1 day podjetja CooperVision®.

Z 1-dnevnimi kontaktnimi lečami clariti® 1 day ste lahko prepričani, da je za zdravje vaših oči poskrbljeno, saj vsakodnevno menjate leče z vgrajeno UV-zaščito*, izdelane iz zdravega materiala, ki zagotavlja 100 % kisika, potrebnega vašim očem.†‡1 Z nošenjem 1-dnevnih kontaktnih leč clariti® 1 day, boste uživali v odlični kakovosti vida2 in udobni izkušnji nošenja leč — in vse to za ceno, ki vam bo na obraz prinesla nasmeh.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Mehak silikonski hidrogel z visoko zračnostjo pomaga ohraniti zdrave in bele oči.‡1

UV-zaščita pomaga zaščititi vaše oči pred prenosom ultravijoličnih žarkov in pripomore k zdravju vaših oči.*

Tehnologija WetLoc® in visoka vsebnost vode pomagata ohranjati kontaktne leče vlažne, kar zagotavlja izjemno udobje uporabnikov skozi ves dan.

Optimised Comfort Edge™ za nemoteno interakcijo med očmi in kontaktnimi lečami.3

clariti® 1 day imajo vse prednosti silikonskega hidrogela za vsakodnevno enkratno uporabo, brez premijske cene.

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Dnevne kontaktne leče: ali so primerne za vas?
Silikonski hidrogeli: v čem je razlika?

* Opozorilo: Kontaktne leče, ki vpijajo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.
Z vsakodnevno uporabo.
S prepustnostjo kisika, ki je večja od prepustnosti hidrogelnih materialov, kontaktne leče iz silikonskega hidrogela zmanjšajo ali odpravijo znake in simptome, povezane s hipoksijo med nošenjem leč.
† Na podlagi priporočene maloprodajne cene družbe CooperVision. Prodajna cena je vedno stvar prodajalca. Zgoraj navedeno ne vpliva na ceno, ki bi jo zaračunal prodajalec.

Viri:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005; 82(6): 467–472. 
2 CVI data on file, 2019. Randomised, double-masked, 1-week DD dispensing study with clariti 1 day, single site UK, n=54. High contrast Snellen VA 6/5 at dispensing and 1-week visits.
3 Sphere only. CooperVision data on file, (2015). Non dispensing, double masked, randomised study n=20. Improved comfort on insertion.