»Brighter Together« — Če nam pomagate doseči naše cilje, vam bomo mi pomagali doseči vaše.

Izkoristite prednosti obsežnega usposabljanja in osebnega razvoja. Sodelujte pri vrhunskem razvoju novih izdelkov. Pridobite vpoglede in navdih s sodelovanjem z ekipami po vsem svetu.

Naši globalni razvojni programi vključujejo:

Vodenje z vključevanjem

CooperVision ima programe, osredotočene na vključenost za naše izvršne ekipe, višje vodje in vodje zaposlenih. Na teh sejah se osredotočamo na kompleksnost vodenja raznolikih organizacij in ekip ter služenja raznolikim strankam brez nezavedne pristranskosti.

Razvoj višjega vodstva

Za naše višje vodje imamo več specializiranih programov, vključno s 360-stopenjskim programom, ki ga podpira 6-mesečni vodstveni trening; pristop, ki temelji na prednostih, je zasnovan tako, da zagotavlja ciljno usmerjene povratne informacije in predloge za razvoj.

Prav tako omogočamo program razvoja vodstva, ki je usmerjen v poslovno strategijo, strateško načrtovanje, vodenje sprememb in vodenje ekip. Naše programe poganjajo različne skupine po vsem svetu, ki ponujajo številne interne priložnosti za mreženje. 

Upravljanje ljudi

Naši programi razvoja vodij se osredotočajo na vodstvena vedenja, kot so trening učinkovitosti, učinkovita komunikacija in čustvena inteligenca.

Globalni program pripravništva

CooperVision nudi plačano pripravništvo, ki učence navdihuje, da razširijo svoja obzorja izven učilnice in pridobijo praktične izkušnje skupaj z vodilnimi strokovnjaki v panogi. Ponujamo pripravništva na različnih področjih, vključno s financami, človeškimi viri, trženjem in drugimi. Pripravite se na to, da se boste poglobili v izjemno učinkovit projektno usmerjen program, ki vas bo izzval, da pridobite in izpopolnite sposobnosti vodenja in mreženja ter ustvarite edinstveno osnovo za svojo kariero. Naši pripravniki prihajajo z univerz z vsega sveta in različnih študijskih področij in smeri, vključno z računovodstvom, oglaševanjem, inženiringom, trženjem in drugimi.