Družina kontaktnih leč Avaira®

Mesečno menjavanje, mehke in prožne – primerne za različne potrebe, iz silikonskega hidrogela + zaščita pred UV-žarki*, naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice.

Družina kontaktnih leč Biofinity®

Mesečno menjavanje, leče ostanejo navlažene in udobne, z naravno sposobnostjo vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice.

Družina kontaktnih leč Biomedics®

Zanesljiva učinkovitost – izjemna vrednost

Družina kontaktnih leč Clariti

Družina dnevnih kontaktnih leč Clariti 1 day

Kratkovidnost ali daljnovidnost. Astigmatizem ali presbiopija. Izkoristite zdravju prijazne lastnosti dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela.

Družina kontaktnih leč MyDay®

Današnji življenjski slog zahteva visoko učinkovite kontaktne leče.

Družina kontaktnih leč Proclear®

12 ali več ur udobja s 96-odstotnim vlaženjem, zasnovane za odpravo nelagodnega občutka suhih oči, z vsebnostjo visoko zmogljivega hidrogela za neovirano delovanje vašega vida.

Raztopine za nego leč

All in One Light

Izredno učinkovita, najbolje prodajana večnamenska raztopina.

HyCare

Večnamenska raztopina, ki vsebuje natrijev hialuronat

Refine One Step

Peroksidna raztopina brez konzervansov za samostojno uporabo, primerna za vse vrste leč, vključno z lečami iz silikonskega hidrogela.

Če iščete najboljše kontaktne leče, je podjetje CooperVision prava izbira za vas.

Vsak dan na milijone ljudi, kot ste vi, po vsem svetu posega po naših mehkih kontaktnih lečah za načrtovano menjavo. Že vse od leta 1980 proizvajamo kontaktne leče za osebe z astigmatizmom, kratkovidnostjo, daljnovidnostjo in ostalimi nepravilnostmi vida – s ciljem izboljšati vaše zdravje in zagotoviti čim večje udobje.

Da boste lažje izbrali najprimernejše leče zase, vam priporočamo, da izpolnite naš priročen vprašalnik ali da pobrskate po naših družinah izdelkov kontaktnih leč. Ne najdete blagovne znamke, ki jo iščete? Obrnite se na nas.

Povprašajte svojega optika o kontaktnih lečah CooperVision in jih preizkusite. Lahko vam tudi pomagamo najti optika, če ga še nimate.