Podjetje CooperVision oblikuje in izdeluje inovativne, visokokakovostne kontaktne leče, ki izpolnjujejo izjemno širok nabor potreb uporabnikov. Izvajamo obsežne, stalne raziskave in razvoj na področju optične znanosti. Tesno sodelujemo z očesnimi strokovnjaki, ki nam pomagajo prepoznati razvijajoče se potrebe uporabnikov kontaktnih leč po vsem svetu.

V sodelovanju z očesnimi strokovnjaki, skrbnim poslušanjem njihovega prispevka in zagotavljanjem vpogleda, podpore in orodij za uporabo v praksi, jim pomagamo zagotoviti, da njihove stranke dobijo zanje najprimernejše kontaktne leče za njihove potrebe korekcije vida, njihov proračun in življenjski slog.

V družbi CooperVision verjamemo, da naši dosežki kot podjetje temeljijo na uspehu in dobrem počutju naših zaposlenih. Zavezani smo raznolikim in podpornim delovnim mestom, zagotavljanju priložnosti za osebno in poklicno rast ter tesnim odnosom s skupnostmi, v katerih naši zaposleni živijo in delajo.

Vse, kar počnemo v podjetju CooperVision, poganjajo štiri temeljne vrednote:

Predani smo

V vse, kar počnemo, vnašamo naše strokovno znanje, osredotočenost in odločnost. Ne popuščamo, dokler delo ni opravljeno pravilno, kar potrjujejo očesni strokovnjaki, uporabniki kontaktnih leč in mi sami.

Smo inovativni

Nenehno se trudimo odkrivati ustvarjalne, izvirne in ekonomične načine za izboljšanje kontaktnih leč, ki jih izdelujemo, krepitev vseh naših odnosov in čim boljši izkoristek vsake priložnosti.

Smo prijazni

Smo odprti, enostavni za poslovanje in dostopni. Vedno si prizadevamo delati tisto, kar je v najboljšem interesu ljudi, s katerimi delamo: očesnimi strokovnjaki, uporabniki kontaktnih leč in s kolegi zaposlenimi.

Smo partnerji

Skupaj sodelujemo in gradimo močne odnose, ki temeljijo na poštenju, odkritosrčnosti, zaupanju in spoštovanju. Cenimo timsko delo in vemo, da bomo s sodelovanjem z očesnimi strokovnjaki, uporabniki kontaktnih leč in zaposlenimi dosegli veliko več, kot bi lahko sami.