Ste starejši od 40 let? Predstavljamo vam multifokalne kontaktne leče vrhunske kakovosti.

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Jasen pogled od blizu, daleč in s srednje razdalje
  • Leče ostanejo navlažene in udobne
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Jasen pogled od blizu, daleč in s srednje razdalje

Ko dosežemo starost 40 do 45 let, naše oči izgubijo sposobnost osredotočanja na predmete v neposredni bližini – zlasti pri pogojih z manj svetlobe, kot je na primer branje jedilnika v restavraciji. To stanje se imenuje »presbiopija« in prizadene vsakogar.

Zahvaljujoč tehnologiji Balanced Progressive™ vam multifokalne leče CooperVision® Biofinity® omogočajo, da predmete od blizu, daleč in s srednje razdalje vidite jasno in z udobjem, ki si ga zaslužite.

Bolj zdrava izkušnja nošenja kontaktnih leč

Zahvaljujoč naši edinstveni tehnologiji Aquaform® multifokalne kontaktne leče Biofinity prepuščajo skozi lečo dovolj kisika in tako omogočajo »dihanje« vaših oči. Njihova naravna sposobnost vlaženja pa se ne zmanjšuje. Uživali boste v odličnem vidu z mehkimi in udobnimi lečami, ki poskrbijo za zdravje vaših oči.

Če ste starejši od 40 let, zakaj bi tratili čas z uporabo očal za branje ali dovolili, da vas tradicionalne bifokalne kontaktne leče upočasnjujejo? Multifokalne kontaktne leče Biofinity nudijo jasnost in udobje. Posvetujte se s svojim očesnim strokovnjakom o kontaktnih lečah Biofinity.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.

Tehnologija Balanced Progressive™

Napredna zasnova, ki v obeh lečah vključuje več območij korekcije vida in tako omogoča jasen vid od blizu, s srednje razdalje in od daleč.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Presbiopija: stanje, ki se pojavi pri starosti okrog 40 let, ko začne oko postopoma izgubljati sposobnost osredotočanja na bližnje predmete in droben tisk, zlasti pri pogojih z manj svetlobe.

Menjava leč

Mesečno. Kontaktne leče je treba vsak mesec zavreči in zamenjati z novimi.

UV-zaščita

Ne, te leče ne zagotavljajo UV-zaščite. Če želite kontaktne leče z UV-zaščito, si oglejte naše kontaktne leče družine Avaira.

Sposobnost vlaženja

Tehnologija Aquaform® zagotavlja naravno sposobnost vlaženja z vezavo vode na lečo in brez potrebe po dodatni površinski obdelavi leče ali uporabi dodatnih vlažilnih sredstev.

Število leč v škatli

3. Vsaka škatla vsebuje 3 leče.

Navodila za paciente

Oglejte si razdelek na spletni strani Navodila za paciente. Ta stran vsebuje pomembne informacije in navodila. Pozorno preberite navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.