Odpravite astigmatizem na bolj zdrav(1) način z dnevnimi kontaktnimi lečami iz silikonskega hidrogela.

Na kratko
  • Priročno dnevno menjavanje
  • Zdravju prijazne lastnosti leč iz silikonskega hidrogela
  • Korekcija astigmatizma
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB(2)

Edine tovrstne leče za korekcijo astigmatizma

Z dnevnimi toričnimi kontaktnimi lečami clariti® 1 day toric, ki so leta 2012 prejele nagrado Optician Awards – Contact Lens Product of the Year (kontaktne leče leta 2012)(3), boste lahko v eni leči uživali v vseh prednostih dnevnih kontaktnih leč in zdravju prijaznih lastnostih silikonskega hidrogela. Pravzaprav so to edine dnevne kontaktne leče iz silikonskega hidrogela za korekcijo astigmatizma, ki so na voljo na trgu.
 
Leče iz silikonskega hidrogela do roženice prepuščajo več kisika kot leče iz navadnega hidrogela. To je pomembno, saj je leča tako bolj »zračna«, oči pa so posledično bolj bele, svetle in zdrave(1).

Odlično celodnevno udobje, na katerega se lahko zanesete

Poleg zdravju prijaznih lastnosti silikonskega hidrogela se osredotočamo tudi na udobje. Iz tega razloga so dnevne torične kontaktne leče clariti 1 day toric izdelane s pomočjo edinstvene tehnologije WetLoc™. S postopkom WetLoc se ustvari leča, ki naravno privlači in veže molekule vode na površino leče ter tako zagotavlja navlaženost vaših oči in udobje, ki traja ves dan.
 
Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom o zdravju prijaznih lastnostih in priročni dnevni uporabi dnevnih toričnih kontaktnih leč clariti 1 day toric, edinih dnevnih kontaktnih leč za korekcijo astigmatizma iz silikonskega hidrogela. 

(1) Arhivski podatki; dnevne kontaktne leče clariti 1 day zagotavljajo bolj bele oči kot dnevne kontaktne leče 1-DAY ACUVUE® MOIST®.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(3) Nagrajene s strani revije Optician, vodilne publikacije na področju optometrije iz Združenega kraljestva, na podlagi glasovanja komisije priznanih očesnih strokovnjakov iz Združenega kraljestva.