clariti® 1 day toric kontaktne leče

Če potrebujete kontaktne leče za astigmatizem, ste zdravstveno ozaveščeni in iščete cenovno ugodne, izjemno kakovostne in mehke leče, s katerimi se boste dobro počutili, tako glede vašega proračuna kot oči, so tu 1-dnevne torične leče Clariti® 1 day podjetja CooperVision®, vodilnega proizvajalca toričnih kontaktnih leč na svetu.

Z 1-dnevnimi toričnimi lečami clariti® 1 day ste lahko prepričani, da bo zdravje vaših oči podprto, saj vsak dan menjate vsako lečo, ki ima vgrajen UV-zaščita* in je izdelana iz zdravega materiala, ki zagotavlja 100 % kisika, potrebnega vašim očem.†‡1 Medtem ko nosite 1-dnevne torične kontaktne leče clariti® 1 day, boste uživali v odličnem vidu2 in zanesljivi stabilnosti, hkrati pa boste imeli prijetno izkušnjo nošenja leč in to za ceno, ki vam bo na obraz prinesla nasmeh.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Zasnova toričnih leč CooperVision® zagotavlja dosledno stabilno prileganje, na katerega se lahko zanesete.      

Mehak silikonski hidrogel z visoko zračnostjo pomaga ohraniti zdrave in bele oči.‡1

UV-zaščita pomaga zaščititi vaše oči pred prenosom ultravijoličnih žarkov in pripomore k zdravju vaših oči.*     

Tehnologija WetLoc® in visoka vsebnost vode pomagata ohranjati kontaktne leče vlažne, kar zagotavlja izjemno udobje uporabnikov skozi ves dan.

clariti® 1 day imajo vse prednosti silikonskega hidrogela za vsakodnevno enkratno uporabo, brez premijske cene.

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Torične kontaktne leče: kaj morate vedeti
Dnevne kontaktne leče: ali so primerne za vas?

* Opozorilo: Kontaktne leče, ki vpijajo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.
Z vsakodnevno uporabo.
S prepustnostjo kisika, ki je večja od prepustnosti hidrogelnih materialov, kontaktne leče iz silikonskega hidrogela zmanjšajo ali odpravijo znake in simptome, povezane s hipoksijo med nošenjem leč.
† Na podlagi priporočene maloprodajne cene družbe CooperVision. Prodajna cena je vedno stvar prodajalca. Zgoraj navedeno ne vpliva na ceno, ki bi jo zaračunal prodajalec.

Viri:
1 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005; 82(6): 467–472.
2 CVI data on file, 2018. Clinical performance study with clariti 1 day toric in UK, n=37. High contrast VA.