Kontaktne leče za korekcijo astigmatizma, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in učinkovitost

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Optimizirane za korekcijo astigmatizma
  • Iz silikonskega hidrogela + zaščita pred UV-žarki*
  • Zasnovane za ohranjanje zdravja oči
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Optimizirane prav za paciente z astigmatizmom

Če je zaradi astigmatizma vaš vid ob pogledu na predmete od blizu in daleč nekoliko meglen ali popačen, potem so torične kontaktne leče CooperVision® Avaira Vitality morda prava rešitev za vas in vaše oči.

Torične kontaktne leče Avaira Vitality odlikuje optimizirana geometrija leč. Gre za večplastno zasnovo, ki zagotavlja stabilnost, natančnost in udobje vaših kontaktnih leč. Uživali boste lahko v jasnosti vida – od blizu in od daleč – ki ustreza vašim edinstvenim potrebam.

Izjemna prepustnost zraka in sposobnost vlaženja

Torične kontaktne leče Avaira Vitality so izdelane z našo inovativno tehnologijo Aquaform®, ki zagotavlja zračnost in naravno vlaženje oči za dolgotrajno udobje skozi ves dan in skozi celotno življenjsko dobo leč. Kot dodatno prednost pa te leče nudijo zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki.*

Posvetujte se s svojim očesnim strokovnjakom o toričnih kontaktnih lečah Avaira Vitality.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Astigmatizem: astigmatizem je očesna motnja, ki je posledica nepravilne ukrivljenosti roženice ali očesne leče, zaradi česar je vid zamegljen ali zabrisan.

Menjava leč

Mesečno. Kontaktne leče je treba vsak mesec zavreči in zamenjati z novimi.

UV-zaščita

Da, leče zagotavljajo UV-zaščito. Kontaktne leče z UV-zaščito so sicer zelo koristne, vendar niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Zato vam svetujemo, da še naprej uporabljate očala z UV-zaščito, kot vam je predpisal vaš specialist za oči.

Sposobnost vlaženja

Tehnologija Aquaform® zagotavlja naravno sposobnost vlaženja z vezavo vode na lečo in brez potrebe po dodatni površinski obdelavi leče ali uporabi dodatnih vlažilnih sredstev.

Število leč v škatli

3. Vsaka škatla vsebuje 3 leče.

Navodila za paciente

Oglejte si razdelek na spletni strani Navodila za paciente. Ta stran vsebuje pomembne informacije in navodila. Pozorno preberite navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.