Avaira Vitality™ toric kontaktne leče

Če nosite kontaktne leče za astigmatizem in želite največ za svoj denar izberite CooperVision® Avaira Vitality™ torične kontaktne leče za odlično zmogljivost po presenetljivo ugodni ceni. Izdelane so iz naprednega silikonskega hidrogelnega materiala, posebej razvitega za dolgotrajno udobje, preprosto rokovanje* in izkušnjo zdravega nošenja leč. To vam omogoča CooperVision, vodilni proizvajalec toričnih kontaktnih leč na svetu; Avaira Vitality toric so kontaktne leče z enakimi optičnimi lastnostmi kot naše vrhunske torične kontaktne leče Biofinity® ki vam pomagajo zagotoviti jasen in oster vid. To je pametna izbira za iznajdljive uporabnike kontaktnih leč, kot ste vi.

Funkcije, ki jih boste oboževali

Optimizirana torična geometrija leč Optimised Toric Lens Geometry™ vključuje posebne oblikovne lastnosti, ki zagotavljajo odlično usmerjenost1 in stabilno prileganje za dosledno jasno vidno polje.

 

Napredni material naravno privlači vodne molekule, zaradi česar je celotna površina leče cel dan ves čas vlažna.

 

Visoka zračnost vašim očem omogoča, da dobijo 100 % potrebnega kisika, kar pomaga, da ostanejo oči bele2 in zdrave§3

UV-zaščita najvišjega razreda, kar jih je na voljo, pomaga zaščititi oči pred prenosom 90 % UVA in 99 % UVB.||

 

Niste prepričani, katere kontaktne leče so najboljše za vas?

Izpolnite ta kviz s štirimi vprašanji in odkrijte, kateri izmed naših izdelkov najbolje ustreza vašim potrebam.

Poiščite svoje kontaktne leče
Torične kontaktne leče: kaj morate vedeti
Kaj je astigmatizem?

* Na podlagi subjektivnih ocen ob vstavitvi in po 1 mesecu. Rezultati prospektivne, dvojno zakrite, randomizirane, bilateralne, navzkrižne študije, v kateri se primerjajo kontaktne leče Avaira Vitality™ sphere s konkurenčno sferično lečo za večkratno uporabo.
Sferna aberacija.
Z vsakodnevno uporabo.
§ S prepustnostjo kisika, ki je večja od prepustnosti hidrogelnih materialov, kontaktne leče iz silikonskega hidrogela zmanjšajo ali odpravijo znake in simptome, povezane s hipoksijo med nošenjem leč.
|| Opozorilo: Kontaktne leče, ki vpijajo UV-žarke, ne nadomeščajo zaščitnih očal, ki vpijajo UV-žarke, ali sončnih očal, saj ne prekrijejo povsem vseh delov očesa in okolice. Bolniki morajo še naprej uporabljati očala, ki vpijajo UV-žarke, kot jim je bilo predpisano.

Viri:
1 CVI data on file 2019; prospective, double masked, bilateral, randomized, cross-over dispensing study n=39 habitual soft toric wearers.
2 CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.
3 Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005; 82(6): 467–472.