Silikonski hidrogel, mesečne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma

Na kratko
  • Stabilen in jasen vid
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*

Izjemna ostrina vida z zdravju prijaznimi lastnostmi silikonskega hidrogela

Poleg zagotavljanja stabilnega in jasnega vida ljudem z astigmatizmom so torične leče CooperVision clariti® izdelane iz zdravju najbolj prijaznega materiala (silikonskega hidrogela). Ta omogoča prehajanje kisika do oči, zaradi česar ostanejo jasne, bele in zdrave. Zdravju prijazne lastnosti silikonskega hidrogela omogočajo, da lahko torične leče clariti nosite od jutra do večera, kar ustreza predvsem zahtevam sodobnega načina življenja.

Leče vsebujejo tudi filter žarkov UVA in UVB*, ki pomaga zaščititi vaše oči pred škodljivimi vplivi ultravijoličnih žarkov.

Zasnovane za udobje

Zahvaljujoč tehnologiji Advanced Edge Technology™ imajo torične kontaktne leče clariti rob, ki je izjemno tanek, zaradi česar skoraj ne opazimo, da jih nosimo, obenem pa izboljšuje udobje.

Povprašajte svojega očesnega strokovnjaka o zdravju prijaznih lastnostih in korekciji vida z mesečnimi toričnimi kontaktnimi lečami clariti iz silikonskega hidrogela.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.