Zagotavlja jasen vid na vseh razdaljah, zahvaljujoč številnim območjem korekcije v vsaki kontaktni leči, prilagojeni vaši dioptriji.

Samo za ponazoritev

Če ste starejši od 40 let, boste morda začeli opažati, da se je težje osredotočiti na predmete, ki so vam blizu — na primer pri šibki svetlobi, ko poskušate prebrati meni v priljubljeni restavraciji. To stanje se imenuje presbiopija in prizadene vse.

Zahvaljujoč tehnologiji Balanced Progressive® lahko nosite kontaktne leče, ki vam omogočajo oster vid  na kateri koli razdalji.

Ta tehnologija vključuje več območij vidnega polja — od blizu, srednje in na daleč. Leče lahko prilagodite svojemu osebnemu predpisu korekcije, tako da lahko uživate v izjemnem vidu na vseh razdaljah

Prednosti:

Očesnim strokovnjakom omogoča, da prilagodijo vsako od kontaktnih leč vašemu osebnemu predpisu korekcije za izjemen vid na vseh razdaljah — od blizu, na vmesni razdalji in na daleč.

Če imate presbiopijo, to še ne pomeni, da se morate navaditi na bralna očala

Tehnologija Balanced Progressive® na delu

Kje lahko najdete to tehnologijo:

Za jasen vid na vseh razdaljah vprašajte svojega okulista o multifokalnih kontaktnih lečah Biofinity® s tehnologijo Balanced Progressive®.