Silikonski hidrogel, mesečne kontaktne leče za kratkovidnost in daljnovidnost

Na kratko
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB*

Zdravju prijazne lastnosti silikonskega hidrogela

Kontaktne leče CooperVision clariti® elite leče so izdelane iz zdravju najbolj prijaznega materiala (silikonskega hidrogela), ki omogoča prehajanje kisika do oči, zaradi česar ostanejo jasne, bele in zdrave. Zdravju prijazne lastnosti silikonskega hidrogela omogočajo, da lahko leče nosite od jutra do večera, kar ustreza predvsem zahtevam sodobnega načina življenja.
 
Leče vsebujejo tudi filter žarkov UVA in UVB*, ki pomaga zaščititi vaše oči pred škodljivimi vplivi ultravijoličnih žarkov.

Zasnovane za udobje

Zahvaljujoč tehnologiji Advanced Edge Technology™ imajo kontaktne leče clariti elite rob, ki je izjemno tanek, zaradi česar skoraj ne opazimo, da jih nosimo, obenem pa izboljšuje udobje.
 
Povprašajte svojega očesnega strokovnjaka o zdravju prijaznih lastnostih mesečnih kontaktnih leč clariti elite iz silikonskega hidrogela.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.