• Kontaktne leče clariti 1 day

Kratkovidnost ali daljnovidnost. Astigmatizem ali presbiopija. Izkoristite zdravju prijazne lastnosti dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela.

Na kratko
  • Priročno dnevno menjavanje
  • Zdravju prijazne lastnosti leč iz silikonskega hidrogela
  • Korekcija kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma in presbiopije
  • Izjemno celodnevno udobje
  • Zaščita pred žarki UVA in UVB1
Družina izdelkov

Bolj bele, svetlejše oči in bolj zdrava2 izkušnja nošenja kontaktnih leč

Dnevne kontaktne leče CooperVision clariti® 1 day so prva in edina družina dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela na svetu. Leče iz silikonskega hidrogela predstavljajo bolj zdravo(2) alternativo dnevnim kontaktnim lečam iz hidrogela. To je zato, ker te leče do roženice prepuščajo več kisika kot leče iz navadnega hidrogela.

Leče iz silikonskega hidrogela so zelo »zračne«, zaradi česar so oči bolj bele in svetlejše(2), prav tako pa pomagajo ohranjati zdravje vaših oči. Če ste kratkovidni ali daljnovidni, imate astigmatizem ali presbiopijo, so dnevne kontaktne leče clariti 1 day prava izbira za vas.

Odlično celodnevno udobje, na katerega se lahko zanesete

Vse dnevne kontaktne leče clariti 1 day odlikuje visoka vsebnost vode(3) – ključni dejavnik za zagotavljanje udobja. To pa omogoča tehnologija WetLoc™. S postopkom WetLoc se ustvari leča, ki naravno privlači in veže molekule vode na površino leče ter tako zagotavlja navlaženost vaših oči in udobje, ki traja ves dan.
 
Povprašajte svojega očesnega strokovnjaka o zdravju prijaznih lastnostih in priročni dnevni uporabi dnevnih kontaktnih leč clariti 1 day, prve in edine družine dnevnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela.

1. Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

2. Arhivski podatki; dnevne kontaktne leče clariti 1 day zagotavljajo bolj bele oči kot dnevne kontaktne leče 1-DAY ACUVUE® MOIST®.

3. Navedba proizvajalca o vsebnosti vode v jedru leče.