• Kontaktne leče Avaira

Izboljšajte kakovost svojega življenja z lečami, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje.

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Mehke in prožne – primerne za različne potrebe
  • Iz silikonskega hidrogela + zaščita pred UV-žarki*
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice
Družina izdelkov

Kontaktne leče, ki nudijo edinstveno udobje in visoko zmogljivost

Kontaktne leče CooperVision® Avaira Vitality so izdelane iz edinstvenih tehnološko naprednih materialov, ki vašim očem omogočajo dihanje in zagotavljajo naravno vlažnost za trajno udobje skozi ves dan in skozi celotno življenjsko dobo leče. Kot dodatno prednost pa nudijo zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki.*

Če ste kratkovidni, daljnovidni ali če potrebujete leče za astigmatizem, vam kontaktne leče Avaira Vitality ponujajo svobodo, ki ste si jo vedno želeli.

Rezultati ankete kažejo ...

Rezultati javne ankete med uporabniki kontaktnih leč Avaira Vitality so pokazali, da 80 % ljudi nosi leče več kot 14 ur na dan.** Tudi vi lahko vsak dan uživate v takšnem dolgotrajnem udobju.

Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom, ki vam bo svetoval, katere kontaktne leče Avaira so najprimernejša rešitev za vas.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

**Anketa med uporabniki kontaktnih leč Avaira v ZDA iz leta 2012