V življenju vidite najboljše

S pravimi kontaktnimi lečami lahko zaživite dinamično ter si vsak dan zagotovite optimalno izkušnjo dela in zabave. S pomočjo kontaktnih leč lahko izboljšate svojo storilnost, ostanete v koraku s hitrim tempom vašega življenja in se obenem osredotočite na najpomembnejše.


Šport in telesna aktivnost

Mehke kontaktne leče vam omogočajo, da ohranite oster in čist vid tudi med najintenzivnejšo telesno aktivnostjo, pri čemer vam ni treba razmišljati o očalih, ki bi se utegnila zlomiti ali opraskati. Leče se nikoli se zameglijo zaradi pare, hkrati pa zagotavljajo široko vidno polje, da se boste lahko neustrašno spopadli z vsakim športnim izzivom.

Digitalno življenje

Ali so vaši dnevi polni prehajanja med aktivnostmi na zaslonih in onkraj njih? Zdaj so vam na voljo kontaktne leče, ki podpirajo digitalni življenjski slog. Napredna tehnologija je del vašega življenja: zakaj ne bi izbrali tudi naprednih kontaktnih leč?

Poslovna in zasebna potovanja

Z enodnevnimi lečami boste vedno pripravljeni na nove izzive. Ker ne zahtevajo raztopine za čiščenje, je pakiranje preprostejše, letališki varnostni pregledi pa hitrejši. Poleg tega so lahko kontaktne leče rešitev, če na poti izgubite ali poškodujete očala.

Odraz prave narave

Kontaktne leče vam omogočajo, da svetu predstavite svoj najboljši, naravni jaz. Leče ne skrivajo ničesar – ker so vaše oči popolnoma nezastrte, lahko nemoteno izrazite svojo osebnost. In ne pozabite – zdaj lahko še pogosteje uživate v dizajnerskih sončnih očalih.