Podjetje CooperVision razvija in proizvaja kontaktne leče

S tem se ukvarjamo in v tem smo zelo dobri. Ustvarjamo in izvajamo inovacije, ki jim na področju izdelave kontaktnih leč ni para. Toda zgodba našega podjetja je veliko več kot le to. Ugotovili boste, da je tisto, po čemer se razlikujemo od naših tekmecev, naš edinstven poslovni pristop. Sodelujemo. Prisluhnemo. In uživamo v tem, kar počnemo.

Od ostalih se razlikujemo po inovativnem združevanju očesne znanosti in prizadevanj za izboljšavo vida ljudi po vsem svetu. Trudimo se prepoznati in izpolniti potrebe po korekciji vida po vsem svetu – in to počnemo s strastjo in iznajdljivostjo.

To je DNK našega podjetja. Odlikuje nas:

  • Predanost – ne odnehamo, dokler dostojno ne opravimo zadanega dela za ljudi, ki nosijo naše kontaktne leče, in za specialiste za oči, ki jih predpisujejo, ter za nas same.
  • Inovativnost – nenehno se trudimo izboljševati kakovost vseh kontaktnih leč, ki jih ponujamo, in odnosov, ki jih vzpostavimo.
  • Partnerstvo – temelj vsakega uspešnega poslovanja je grajenje trdnih odnosov. To počnemo z mislimi na poštenost, iskrenost, zaupanje in spoštovanje do vas.

Prijaznost – smo odprti in zelo dostopni. Če nosite kontaktne leče CooperVision ali če ste specialist za oči, lahko kadar koli stopite v stik z nami.

Naše podjetje po svetu

Spoznajte, kako velik je naš globalni doseg.

Znanost in tehnologija

Spoznajte, zakaj smo tako spoštovani na področju izdelave kontaktnih leč.

Družbena odgovornost

Spoznajte, kako spodbujamo očesno nego na lokalni in globalni ravni.

Kaj o nas pravijo drugi

Preberite, kaj o nas pravijo uporabniki naših izdelkov in specialisti za oči.