Kontaktne leče Avaira® Vitality™

  • Kontaktna leča, zasnovana za dolgotrajno udobje
Specifikacije izdelka

Lastnosti

  • Mesečne kontaktne leče
  • Naravna sposobnost vlaženja za dolgotrajno udobje
  • Iz silikonskega hidrogela
  • Nizek modul, visoka vrednost Dk (prepustnost kisika) za različne potrebe
  • NOVA izboljšana zaščita z UV-filtrom razreda 1(1)
  • NOVA izboljšana zasnova z višjo vsebnostjo vode
  • Enako ugodna cena kot pri vseh drugih izdelkih Avaira®
  • Sistem za nevtralizacijo aberacije Aberration Neutralizing System™

Kontaktna leča, zasnovana za dolgotrajno udobje 

Mesečne kontaktne leče Avaira® Vitality™ nudijo odlično zmogljivost in kakovosten vid, kar je vašim pacientom še posebej všeč pri lečah Avaira, zdaj pa so na voljo še z izboljšano vsebnostjo vode in boljšo UV-zaščito razreda 1(2). Vse po enako ugodni ceni.

Naravna sposobnost vlaženja
3. generacija silikonskega hidrogela, iz katerega so izdelane kontaktne leče Avaira Vitality, ima naravno sposobnost vlaženja brez površinske obdelave. To skupaj z višjo vsebnostjo vode zagotavlja visoko učinkovitost in udobje kontaktnih leč Avaira Vitality.

Več UV-zaščite(3)

Ultravijolična svetloba (UV) je lahko škodljiva za oči in lahko povzroči sivo mreno in druge poškodbe(4). Zato kontaktne leče Avaira Vitality vsebujejo UV-zaščito razreda 1, ki blokira več kot 90 % UVA-žarkov in 99 % UVB-žarkov(5), ter tako zagotavljajo izboljšano zaščito za oči vaših pacientov.

Neproblematična menjava tipa leč. Preprosta nadgradnja.
Avaira Vitality ponuja vse, zaradi česar prisegate na kontaktne leče Avaira. To pomeni, da imajo tudi odlične lastnosti prileganja, zaradi česar je menjavanje leč pri pacientih, ki uporabljajo kontaktne leče Avaira, preprosto in izjemno hitro.

Ponudite svojim pacientom kontaktne leče Avaira Vitality. Brez truda si zagotovite prednost za vašo očesno ordinacijo.

(1) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(2) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(3) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

(4) http://www.aoa.org/patients-and-public/caring-for-your-vision/uv-protection/uv-protection-with-contact-lenses?sso=y

(5) Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Podrobnosti o izdelku

Material/vsebnost H2O
fanfilcon A / 55%
UV-zaščita
Yes
Urnik menjavanja leč
Mesečno
Prepustnost kisika
110 Dk/t (pri -3,00 D)
Pakiranje
Embalaža s 3 pretisnimi omoti
Zasnova
Asferična sprednja površina
Bazna krivina
8.4
Premer
14.2
Sferična moč
+8.00D do -12.00D
(v prirastkih po 0,50 D nad +/- 6.00D)
No Plano
Urnik nošenja
Mesečno
Modul
0.6 MPA
Obarvanost za lažje rokovanje
Blue