Družina kontaktnih leč Proclear®

Lastnosti

  • Vrhunska asferična optična zasnova za optimalno ostrino vida
  • Ne glede na dioptrijo
  • 96-odstotno vlaženje 12 ur ali več
  • Možna ublažitev neugodja zaradi suhih oči

Hidrofilen material leče

Suhost oči je pogosta težava uporabnikov leč, zlasti pri pacientih s presbiopijo, pri katerih oči z leti pogosto postanejo bolj suhe.
 
Dnevne kontaktne leče Proclear® 1 day in dnevne multifokalne leče Proclear 1 day multifocal naravno privlačijo vodo ter omogočajo občutek svežih, navlaženih leč.
 

Tehnologija PC Technology™ posnema naravo in tako omogoča izjemno vlaženje

Kontaktne leče Proclear uporabljajo ekskluzivno tehnologijo PC Technology™, s katero tvorijo fosforilholin, ki ga najdemo v človeških očeh. Podobno kot oči torej tudi te leče ustvarijo zaščitni sloj vode.
 
S tem, ko leča omogoča tvorbo vodikovih vezi z vodo, tehnologija povzroča, da molekule vode dejansko postanejo del leče in tako ustvarjajo naravno odpornost proti suhim očem.

Patentirana tehnologija PC Technology™

Tako kot originalne kontaktne leče iz hidrogela s tehnologijo PC Technology™ tudi družina kontaktnih leč Proclear® proizvajalca CooperVision® že več kot desetletje uporablja biološko združljivo tehnologijo, s katero poskrbi za odlično zdravje in udobje.

Tehnologija PC Technology™ kontaktnih leč Proclear temelji na molekularni kemiji. Vaši pacienti bodo izjemen občutek udobja dosegli z biološko združljivim materialom leče, ki ohranja navlaženost, občutek vlažnosti in udobja pa je prisoten ves dan.

Pravzaprav so kontaktne leče Proclear edine kontaktne leče, za katere je ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) potrdila, da: »lahko nudijo izboljšano udobje za uporabnike kontaktnih leč, ki med nošenjem leč občutijo rahlo neugodje ali simptome, ki so povezani s suhostjo oči pri uporabi leč«.

Možnosti visokozmogljivih leč iz hidrogela

Družina kontaktnih leč Proclear vključuje kontaktne leče, ki jih lahko uporabimo za odpravljanje najrazličnejših težav z vidom. Zahvaljujoč sferičnim, toričnim in multifokalnim zasnovam leč lahko s kontaktnimi lečami Proclear rešujemo tako rekoč vse pogoste težave z vidom.

Vašim pacientom bo zagotovo všeč dolgotrajen občutek navlaženosti in udobja ter zanesljiva zmogljivost ostrenja vida kontaktnih leč Proclear.