Patentirana tehnologija Aquaform®

Družina kontaktnih leč CooperVision® Biofinity® iz silikonskega hidrogela je izdelana z uporabo naše ekskluzivne tehnologije Aquaform®, ki ustvarja naravno hidrofilne kontaktne leče z nizkim modulom za izboljšano udobje.

Tehnologija Aquaform® uporablja daljše verige siloksana, zaradi česar je potrebnega manj silikona, da se doseže visoka raven prepustnosti kisika. To ustvarja tudi aktivna območja znotraj materiala kontaktne leče, ki tvorijo vodikove vezi z molekulami vode. Tako se voda ujame v kontaktno lečo ter poskrbi za udobje in zmanjšanje oblog.

Do največ 29 noči neprekinjenega nošenja

Zahvaljujoč edinstvenemu materialu – silikonskemu hidrogelu – lahko vaši pacienti nosijo kontaktne leče Biofinity ne samo ves dan, temveč do največ 29 noči zapored. Izkusili bodo dolgotrajno udobje, katerega verjetno nikoli niso pričakovali od kontaktnih leč.

In ker kontaktne leče Biofinity zelo dolgo ostanejo navlažene in udobne, je manj verjetno, da bodo vaši pacienti potrebovali dodatne vlažilne kapljice. To je denar, ki ga bodo z veseljem privarčevali.