Kontaktne leče Biofinity® Energys™

  • Predpišite kontaktne leče, zasnovane za digitalno življenje vaših pacientov
Specifikacije izdelka

Lastnosti

  • Nov preboj za paciente s sferičnimi kontaktnimi lečami.
  • Zasnova leč Digital Zone Optics™ pomaga pri utrujenosti oči, ki je povezana z obremenitvijo zaradi prilagajanja oči, ne da bi pri tem ovirala vid na daljavo.
  • Uporabniki digitalnih naprav, ki hkrati opravljajo več opravil, lahko z manj truda in več udobja preklapljajo pogled na zaslon in stran od njega.
  • Številne asferične krivulje na sprednji površini so razporejene po celotnem optičnem območju.
  • S pomočjo tehnologije Aquaform® se voda veže na celotno površino leče in tako pomaga zadrževati vlago – naravna sposobnost vlaženja, ki pomaga preprečevati suhost vaših oči.
  • Visoka stopnja prehajanja kisika skozi leče, izboljšana zračnost in spodbujanje bolj zdravega nošenja leč.
  • Mesečne kontaktne leče za dnevno ali neprekinjeno nošenje.

Predpišite kontaktne leče, zasnovane za digitalno življenje vaših pacientov

Povečana obremenitev zaradi prilagajanja oči. Manj mežikanja. Pogosto spreminjanje goriščne razdalje. Digitalne naprave so del vsakodnevnega življenja, a ves ta čas pred zasloni terja svoj davek, ko gre za oči vaših pacientov. Zdaj pa je tu preboj inovativnih kontaktnih leč Biofinity Energys, ki so narejene za današnje digitalno življenje.

Kontaktne leče Biofinity Energys vključujejo tehnologijo Digital Zone Optics™, ki pomaga pri utrujenosti oči zaradi osredotočanja na digitalne naprave v neposredni bližini. Gre za edinstveno simulacijo dodatne optične moči po celotnem optičnem območju, tako da lahko uporabniki z manj truda svoj pogled preklapljajo na zaslon in stran od njega. Poleg tega pa se prilagaja kot leča za korekcijo ene razdalje.

Kontaktne leče Biofinity Energys vključujejo tudi tehnologijo Aquaform®. Ta privlači in veže vodo po celotni površini leče ter pomaga zadrževati vlago – naravna sposobnost vlaženja, ki pomaga preprečevati suhost vaših oči. To je pomembno, saj zaradi dolgotrajnega gledanja v zaslon oko manjkrat pomežikne, posledica tega pa je suh, srbeč ali pekoč občutek v očeh.

Vse prednosti izdelkov Biofinity zdaj vključene v kontaktnih lečah, ki so idealne za dejavnosti pred zaslonom in stran od njega

Kontaktne leče Biofinity Energys izpolnjujejo enake visoke standarde zmogljivosti, ki so vedno veljali za družino izdelkov Biofinity, vključno z optimalnim ravnovesjem med optiko in materialom leč.

Aktivna življenja vaših pacientov se odvijajo pred zaslonom in stran od njega. Pomagajte jim izkusiti kontaktne leče, ki so zasnovane za življenje, ki ga živijo. Povprašajte svojega zastopnika podjetja CooperVision glede novih kontaktnih leč Biofinity Energys.

Devet od 10 ljudi, ki uporabljajo digitalne naprave*, poroča o izboljšanju počutja oči ob uporabi kontaktnih leč Biofinity Energys.**

* Pacienti, ki uporabljajo digitalne naprave vsaj štiri ure na dan in vsaj pet dni na teden ter vsaj enkrat tedensko opažajo simptome utrujenosti oči.
** Po enem tednu nošenja. Arhivski podatki.

Tehnologija izdelave leč

Podrobnosti o izdelku

Material/vsebnost H2O
comfilcon A / 48%
Urnik menjavanja leč
Mesečno
Prepustnost kisika
160 Dk/t (pri -3,00 D)
Debelina
0.08 (at -3.00D)
Dolgotrajno nošenje
Yes
Pakiranje
Embalaža s 3 pretisnimi omoti
Zasnova
Digital Zone Optics™
Bazna krivina
8.6
Premer
14.0
Sferična moč
+8.00D do -12.00D
(v prirastkih po 0,50 D nad +/-6.00D)
Urnik nošenja
Dnevna ali podaljšana uporaba do 7 dni