Dnevne multifokalne kontaktne leče Proclear 1 day multifocal

  • Predstavite svojim pacientom s presbiopijo lečo, ki jo lahko nosijo en dan in z njo uživajo cel dan.
Specifikacije izdelka

Lastnosti

  • Asferična zasnova z območjem za bližino v središču
  • Odličen vid pri vseh razdaljah
  • 96-odstotno vlaženje 12 ur ali več
  • Možna ublažitev neugodja zaradi suhih oči

Preprosto prilagajanje

Izberite dnevne multifokalne leče Proclear® 1 day multifocal proizvajalca CooperVision® in uspešni boste pri prilagajanju leč vse več pacientom s presbiopijo, ki si želijo dnevnih kontaktnih leč. Dnevne multifokalne leče Proclear 1 day multifocal so kot nalašč za nošenje le določen čas, v določenih situacijah ali cel dan ter zagotavljajo odličen vid z vsake razdalje. Leče poleg svoje asferične zasnove z območjem za bližino v središču omogočajo še naslednje:

Profil enotne dioptrije za ohranitev vida na daljavo in zmanjšanje omejitev vida.

Izboljšanje vida ob blizu v nedominantnem očesu za optimizacijo vida od blizu in s srednje razdalje ter za vzdrževanje binokularnega vida; omogoča adicijo do +2,50.

Kot očesnemu strokovnjaku vam bo všeč tudi preprosta izbira kontaktnih leč Proclear in širok, učinkovit razpon parametrov ter preprosto prilagajanje uporabnikom leč z različnimi stopnjami presbiopije.

Patentirana tehnologija PC Technology™

Ekskluzivna tehnologija PC Technology™ proizvajalca CooperVision ustvarja idealno lečo za paciente s presbiopijo, ki trpijo za suhostjo oči, povezano s starostjo. Na podlagi molekularne kemije s tehnologijo PC Technology™ nastane edinstven material leče, v katerem molekule fosforilholina (PC) privlačijo in vežejo vodo na površino, s tem pa tvorijo zaščitno plast, ki ohranja leče čiste in poskrbi za njihovo pravilno delovanje. Molekule PC pomagajo ohranjati tudi navlaženost leč, ki skozi ves dan vzdržujejo občutek navlaženosti in udobja.

Tehnologija izdelave leč

Podrobnosti o izdelku

Material/vsebnost H2O
omafilcon A / 60%
Urnik menjavanja leč
Dnevno
Prepustnost kisika
28 Dk/t (pri -3,00 D)
Pakiranje
Embalaža s 30 pretisnimi omoti
Bazna krivina
8.7
Premer
14.2
Sferična moč
+6.00D do -10.00D
(v prirastkih po 0,50 D nad -6.00D)
Vrednost adicije
Profil enotne dioptrije, do +2,50
Urnik nošenja
Dnevno