Geometrija Optimized Toric Lens Geometry™

Pacienti z astigmatizmom potrebujejo kontaktne leče z različnimi optičnimi moči v različnih meridianih. Za korekcijo vida morajo biti ti meridiani usmerjeni v ravno pravo smer in ostati stabilni. Premikanje leče po roženici je sicer pomembno za zdravo nošenje kontaktnih leč, a preveč premikanja toričnih leč lahko pri pacientih z astigmatizmom poslabša kakovost vida.

Zahvaljujoč naši optimizirani geometriji torične leče Optimised Toric Lens Geometry™ lahko s toričnimi lečami proizvajalca CooperVision poskrbite za ostrino vida in stabilnost, ki ju potrebujejo vaši pacienti z astigmatizmom.

Kako deluje

Z optimizirano geometrijo torične leče Optimised Toric Lens Geometry™ je izdelana večslojna torična leča, ki je zasnovana za zagotovitev predvidljive in dosledno ostrine vida, stabilnosti leče, prileganja in udobja pri standardnih dioptrijah ali dioptrijah z razširjenim razponom.

  1. Enotna vodoravna debelina po standardu ISO

Izboljšuje stabilnost in zmanjšuje rotacijo leče za boljšo ostrino vida*

  1. Gladek in neprekinjen balast

Izboljšuje udobje* pri stiku veke z lečo

  1. Večje torično optično območje

Zagotavlja jasno ostrino vida*

  1. Optimizirana torična zasnova balasta

Zagotavlja stabilno in udobno prileganje*

Edinstvena ukrivljenost zadnje površine dodatno zmanjšuje premikanje leče po očesu in tako pripomore k stabilnemu nameščanju leče in zanesljivemu prileganju.

 

*V tej raziskavi so za osrednji razpon pri več kot 6 urah nošenja leč primerjali lastnosti toričnih kontaktnih leč Biofinity® XR toric, izdelanih po naročilu, in serijsko izdelanih toričnih kontaktnih leč Biofinity®.