Dovoljenje za vključitev v tržno komuniciranje

Pozdravljeni! Z Vami bi radi ostali v stalnem kontaktu tako, da Vas lahko ažurno obveščamo o vseh novostih, promocijah in podobnih zadevah v svetu CooperVisiona.

Za to, da ostanemo v kontaktu potrebujemo Vaše dovoljenje. Zelo bomo veseli, če si boste vzeli čas in izbrali nastavitev komuniciranja, ki Vam najbolj odgovarja. Vključena so tudi nekatera polja, ki Vam omogočajo, da nam posredujete informacije, ki nam bodo pomagale, da se ujamejo z oddajo obrazca v vašo evidenco strank v našem glavnem sistemu ( žal to spletno mesto za promet ne komunicira neposredno s tem sistemom zato moramo stvari urediti ročno!).

Najlepša Hvala!

Informacije bi želeli prejemati na naslednji način

Imate pravico, da to soglasje kadarkoli v prihodnosti umaknete, s klikom na spodnjo povezavo za odjavo na dnu tržnega sporočila podjetja CooperVision, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave pred umikom. Politika zasebnosti zagotavlja informacije o tem, kako CooperVision uporablja in obdeluje naše podatke in je na voljo na tej povezavi: https://coopervision.si/pravilnik-o-varovanju-zasebnosti