Kontaktne leče clariti elite

  • Silikonski hidrogel, mesečne kontaktne leče
Specifikacije izdelka

Uravnotežen pristop za zagotovitev udobja in zdravja roženice

Kontaktne leče clariti® elite proizvajalca CooperVision odlikuje pravo ravnovesje med prepustnostjo kisika, odsotnostjo površinske obdelave, visoko sposobnostjo vlaženja, nizkim modulom in visoko vsebnostjo vode, zaradi česar leča omogoča optimalno udobje in zdravje roženice.

Kontaktne leče clariti elite vključujejo tehnologijo AquaGen™ – postopek, ki zagotavlja neprekinjen učinek vlaženja ves čas nošenja. Visoka vsebnost vode v kontaktnih lečah clariti elite v višini 56 % se združuje s tehnologijo AquaGen™ ter tako vašim pacientom zagotavlja izjemno celodnevno udobje.

Natančna zasnova robov

Natančna zasnova robov kontaktnih leč clariti elite zagotavlja izjemno tanek in natančno izdelan rob leče, ki omogoča izredno udobno nošenje. Kot specialistu za oči vam bo prav tako všeč, kako optimizirana zasnova kontaktnih leč clariti elite zagotavlja zamenljivost z drugimi lečami za načrtovano menjavo z visoko stopnjo uspešnosti menjave tipa leč.

Pogovorite se s svojimi pacienti z miopijo (kratkovidnostjo) in hiperopijo (daljnovidnostjo) o zdravju prijaznih lastnostih mesečnih kontaktnih leč iz silikonskega hidrogela.

*Opozorilo: kontaktne leče z UV-zaščito niso nadomestek za očala z UV-zaščito, kot so na primer zaščitna ali sončna očala, saj ne pokrivajo celotnega očesa in njegove okolice. Pacienti morajo še naprej uporabljati očala z UV-zaščito, kot jim je bilo predpisano.

Podrobnosti o izdelku

Material/vsebnost H2O
somofilcon A / 56%
UV-zaščita
Yes
Urnik menjavanja leč
Mesečno
Prepustnost kisika
86 Dk/t (pri -3,00 D)
Debelina
0.07 mm (center)
Bazna krivina
8.6
Premer
14.2
Sferična moč
+8.00D do -10.00D
(v prirastkih po 0,50 D nad +6.00D in -8.00D)
Dk
60
UV filter
UVA/ UVB = 72% / 98%
Obarvanost za lažje rokovanje
Brez
Modul
0.5 MPA