• Kontaktne leče Proclear

Raziščite širok nabor kontaktnih leč, ki so bile zasnovane za osebe, ki imajo težave s suhimi očmi.

Na kratko
  • Priročne dnevne kontaktne leče
  • Vrhunska asferična optična zasnova za optimalno ostrino vida
  • Vzdrževanje 96-odstotnega vlaženja – tudi po 12 urah nošenja
  • Zasnovane za blaženje občutka neugodja v očeh
Družina izdelkov

Kontaktne leče, ki posnemajo delovanje narave, za dolgotrajno udobje

Številne dnevne leče so morda udobne, ko jih vstavite, toda resnični pokazatelj je občutek ob koncu dneva.
 
Dnevne leče Proclear 1 day so edine dnevne kontaktne leče, ki so bile izdelano z uporabo tehnologije PC Technology™ – fosforilholina (ang. Phosphorylcholine – PC), edinstvenega materiala z naravno sposobnostjo vezanja vodnih molekul, ki skrbi za občutek svežine in vlaženja leče skozi ves dan.

Izjemna jasnost

Dnevne leče Proclear 1 day odlikuje vrhunska asferična optična zasnova leče, ki je posebej prilagojena vsaki dioptriji; zato se ne glede na vašo dioptrijo vaš vid izboljša in doseže optimalno ostrino.
 
Če imate težave z branjem od blizu, vendar ne želite uporabljati očal, vam dnevne multifokalne leče Proclear 1 day omogočajo, da vidite od blizu, daleč in s srednje razdalje.

Imate suhe oči? Imamo pravo lečo za vas.

Kontaktne leče iz družine kontaktnih leč CooperVision® Proclear® so izdelane z našo tehnologijo PC Technology™. Ta tehnologija uporablja edinstven material, ki posnema lastnosti snovi, naravno prisotnih v celičnih membranah ljudi. Te molekule privlačijo in nase vežejo molekule vode ter tako zagotavljajo navlaženost in udobje kontaktnih leč Proclear, tudi po 12 urah nošenja.

Pravzaprav so kontaktne leče Proclear edine kontaktne leče, za katere je ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) potrdila, da: »lahko nudijo izboljšano udobje za uporabnike kontaktnih leč, ki med nošenjem leč občutijo rahlo neugodje ali simptome, ki so povezani s suhostjo oči pri uporabi leč«.

Širok nabor možnosti korekcije vida

Družina kontaktnih leč Proclear vključuje kontaktne leče, ki jih lahko uporabimo za odpravljanje najrazličnejših težav z vidom: astigmatizem, kratkovidnost, daljnovidnost, presbiopija in druge. Glede na vaše potrebe po korekciji pa si lahko izberete svoj urnik menjavanja – od enkrat dnevno do enkrat mesečno.

Pomagajte svojim suhim očem tako, kot to potrebujejo. Pogovorite se s svojim očesnim strokovnjakom o prednostih kontaktnih leč Proclear.