Imate astigmatizem in visoko dioptrijo? S pomočjo napredne zasnove kontaktnih leč Biofinity® lahko sedaj izkusite in uživate v bolj zdravem načinu nošenja kontaktnih leč.

Na kratko
 • Zasnovane, da se prilegajo vašim očem – zaradi stabilnega in zanesljivega prileganja leč se te optimalno uležejo in manj premikajo na očesu* ter zagotavljajo ostrejši vid.
 • Leče z naravnim učinkom vlaženja ostanejo zahvaljujoč tehnologiji Aquaform® navlažene in izjemno udobne.
 • Visoko zračno prepustne leče iz silikonskega hidrogela ohranjajo vaše oči jasne, bele in zdrave.
 • Mehke in prožne – tehnologija Aquaform® zagotavlja, da so te leče mehke in prožne, zaobljeni robovi pa poskrbijo za izredno dolgotrajno udobje.
 • Mesečno menjavanje
 • Dnevno ali do največ 29 noči/30 dni dolgotrajnega nošenja

Naše strokovno znanje na področju astigmatizma pomeni jasnost vašega vida.

Če do sedaj niste mogli nositi kontaktnih leč z zelo visoko dioptrijo ali če ste za korekcijo astigmatizma ponovno pričeli nositi očala, se pri svojem specialistu za oči pozanimajte o toričnih kontaktnih lečah CooperVision® Biofinity® XR.

S toričnimi kontaktnimi lečami Biofinity XR toric boste uživali v vseh dokazanih prednostih naših najbolj prodajanih toričnih kontaktnih leč Biofinity toric z novim, razširjenim razponom leč, ki so bile zasnovane za korekcijo visokih stopenj astigmatizma.

 • Preprosto vstavljanje in naravnavanje. Kontaktne leče se ob vstavitvi hitro in dosledno naravnajo ter prilagodijo v zelo kratkem času*.
 • Zasnovane, da se prilegajo vašim očem. Zaradi stabilnega in zanesljivega prileganja leč se te optimalno uležejo in manj premikajo na očesu* ter zagotavljajo ostrejši vid.
 • Gladka in neprekinjena površina še dodatno izboljšuje udobje. Z vsakim mežikom očesa je vaša veka v stiku z izjemno gladko površino leče, ki je odporna proti oblogam.*

Zahvaljujoč tehnologiji Aquaform® boste lahko uživali v neverjetnem udobju.

Torične kontaktne leče Biofinity XR toric združujejo prednosti silikonskega hidrogela z našo edinstveno tehnologijo Aquaform®, ki vašim očem zagotavlja več kisika in vlage. Rezultat: izredno udobje.

 • Visoka zračna prepustnost. Kisik prosto prehaja skozi izjemno zračno prepustno lečo iz silikonskega hidrogela in poskrbi, da so vaše oči jasne, bele in zdrave.
 • Naravni učinek vlaženja. Z revolucionarno tehnologijo smo ustvarili lečo, ki je skoraj v polovici sestavljena iz vode. Voda naravno ostane znotraj leč in tako pomaga, da ostanejo vlažne in udobne.
 • Mehkoba in prožnost. Kontaktne leče Biofinity so mehke in prožne z zaobljenim robom, ki pomaga zagotavljati izjemno in dolgotrajno udobje.

Izostrite svoj vid, kolikor je le mogoče. Povejte svojemu specialistu za oči, da bi radi preizkusili poskusni par toričnih kontaktnih leč Biofinity XR toric.

*Na podlagi rezultatov raziskave, v kateri so za osrednji razpon pri več kot 6 urah nošenja leč primerjali lastnosti toričnih kontaktnih leč Biofinity XR toric, izdelanih po naročilu, in serijsko izdelanih toričnih kontaktnih leč Biofinity.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.