Imate izjemno visoko dioptrijo? Ste mislili, da ne morete nositi kontaktnih leč?

Na kratko
  • Mesečno menjavanje
  • Leče ostanejo navlažene in udobne
  • Naravna sposobnost vlaženja, zaradi česar je manj verjetno, da boste potrebovali dodatne vlažilne kapljice

Razširjen razpon dioptrij je morda pravi odgovor

Je vaša stopnja kratkovidnosti ali daljnovidnosti tako visoka, da imate težave najti primerne kontaktne leče za korekcijo vašega vida? Če je temu tako, so sferične kontaktne leče CooperVision® Biofinity® XR (z razširjenim razponom dioptrij) morda prava rešitev za vas.

Kontaktne leče Biofinity XR so zasnovane za ljudi z izjemno visoko dioptrijo, kot je vaša. Nudijo pa enako vrhunsko udobje in kakovosten vid kot sferične kontaktne leče Biofinity.

Bolj zdrava izkušnja nošenja kontaktnih leč

Zahvaljujoč naši edinstveni tehnologiji Aquaform® kontaktne leče Biofinity XR prepuščajo skozi lečo dovolj kisika in tako omogočajo »dihanje« vaših oči. Njihova naravna sposobnost vlaženja pa se ne zmanjšuje. Uživali boste v odličnem vidu z mehkimi in udobnimi lečami, ki poskrbijo za zdravje vaših oči.

Če do sedaj niste mogli nositi kontaktnih leč ali pa ste nezadovoljni z blagovno znamko, ki jo trenutno uporabljate, se posvetujte s svojim očesnim strokovnjakom o kontaktnih lečah Biofinity XR za dolgotrajno nošenje.

Tehnologija Aquaform®

Kombinacija tehnologije materialov, ki omogočajo edinstveno udobne in visokozmogljive kontaktne leče.

Podrobnosti o izdelku
Korekcija

Kratkovidnost in daljnovidnost: pri kratkovidnosti predmete od blizu vidimo jasno, predmete, ki so bolj oddaljeni, pa vidimo zamegljene; pri daljnovidnosti pa je ravno obratno – bolj oddaljene predmete običajno vidimo jasno, tiste, ki so bližje, pa zamegljeno.

Menjava leč

Mesečno. Kontaktne leče je treba vsak mesec zavreči in zamenjati z novimi.

UV-zaščita

Ne, te leče ne zagotavljajo UV-zaščite. Če želite kontaktne leče z UV-zaščito, si oglejte naše kontaktne leče družine Avaira.

Sposobnost vlaženja

Tehnologija Aquaform® zagotavlja naravno sposobnost vlaženja z vezavo vode na lečo in brez potrebe po dodatni površinski obdelavi leče ali uporabi dodatnih vlažilnih sredstev.

Število leč v škatli

3. Vsaka škatla vsebuje 3 leče.

Navodila za paciente

Oglejte si razdelek na spletni strani Navodila za paciente. Ta stran vsebuje pomembne informacije in navodila. Pozorno preberite navodila in jih shranite za nadaljnjo uporabo.