Uspeh podjetja CooperVision temelji na inovativnosti

Vsak dan se trudimo prispevati k razvoju in spodbujanju najnovejših znanstvenih in tehnoloških odkritij na področju izdelave kontaktnih leč in povezanih izdelkov. To je nekaj, kar nas žene k delu v tem vznemirljivem okolju.

CooperVision je podjetje s spoštovanja vredno tradicijo na področju inovativne izdelave kontaktnih leč in zagotavljanja korekcije vida ljudem po vsem svetu. Ohraniti želimo našo bogato dediščino, na katero smo zelo ponosni, obenem pa želimo s ponujanjem najboljših kontaktnih leč doseči še več. Stojimo za našim prepričanjem, da vsak človek in vsako oko potrebuje individualno obravnavo in prilagojene rešitve.

Videti stvari v drugačni luči je le del vizije podjetja CooperVision. Udejanjamo ideje, dvigujemo raven odličnosti izdelkov in ustvarjamo kontaktne leče nove generacije. Za to je potrebna močna zavezanost k izvajanju naprednih raziskav ter razvoju.

In ko naletimo na težavo, jo rešimo. Tako preprosto je to.

Če želite izvedeti več o naših tehnikah, ki jih uporabljamo, si lahko v nadaljevanju preberete, kako naša uporabna znanost in strokovno znanje spreminjata očesno industrijo in svet kontaktnih leč na bolje.

Naša uporabna znanost

Spoznajte, kako naša tehnologija koristi uporabnikom kontaktnih leč po vsem svetu.

Naše tehnično znanje

Spoznajte našo izjemno ekipo za raziskave in razvoj, na kateri temeljijo naše inovacije.